Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Galeri Resort Hotel ***** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 371x
Recenze se líbila: 346 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Galeri - areál Galeri - areál
  • Galeri - areál Galeri - areál
  • recepce recepce
  • recepce recepce
  • u bazénu u bazénu
  • areál areál
  • pláž pláž
  • Turecký večer Turecký večer

V Turecku jsme byli poprvé, ale spokojenost. Můžu srovnávat s Egyptem, tam jsme byli osmkrát, vždycky kategorie 5hvězdiček a vždycky spokojeni. Tady taky nebyl problém.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Hotel na pláži, střední velikosti. Pokoje pěkné, každý má balkon. Čistota na jedničku v celém hotelu. Denně uklizený pokoj, výměna všeho bez potíží.Denně dopněný bar na pokoji.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Tak to je nejsilnější stránka tohoto hotelu. Měli jsme Ultra Inclusive - luxus! Jídla až moc. Výběr všeho. Zcela evropské jídlo. Velice chutná masa, grilování,steaky,skvělý kebab, kuře, ryby,játra, hranolky, opék. brambory,skvělé sýry, pizza, výborné zelen. saláty, ovoce- celodenně červené chlazené melouny, broskve, meruňky, třešně...Bohatý dopolední i odpolední snack přímo na pláži. Na oběd jsme do jídelny nechodili, jedli jsme na pláži, bylo tam všeho dostetek. Ovoce a zelenina v chlaďáku celý den. Zmrzlina, vafle, placky, výborné hamburgery. Chuťově vynikající.Vloni jsme byli v Marse Alam v Hiltonu, jídlo tam bylo taky bez chyby, toto bylo co se týče stravování srovnatelné, možná ještě chutnější.Jídelna prostorná,čisťoučko, nikdy se nestalo, že by nebylo místo, nebo byl někde neuklizený stůl.Snídat i večeřet se dá i venku, příjemné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Ubytovali nás chvilku po příjezdu.Pěkný pokoj, bez bakšiše.Pěkné, jsme zvyklí na větší pokoje, ale nebyl problém. Personál ochotný, vstřícný. Trošku byla škoda, že anglicky umí bídně, tady frčí spíš ruština. Večer byl vždycky nějaký program, místa k sezení a popíjení dostatek. Jednou za pobyt byla živá hudba, tak to bylo příjemné, pak ještě Turecký večer - moc pěkné!

Jinak klientela převážně ruská, tak jako téměř všude.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž menší,než jsme zvyklí z Egypta, ale dostačující.Lehátka napráskaná jedno na druhém, ale to je Turecko. Nikdy se nestalo, že by nebyla volná lehátka a to byl hotel plně obsazen. Vstup do moře je trošku horší, pro malinké děti asi ne. Fajn je pěké molo a do vody se tam jde dobře. Boty do vody přibalte s sebou.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Všude okolo pěkné pětihvězd. hotely, kousek dál trhy, kde se dá nákoupit. Jinak jsme nikde moc nebyli, takže nemůžu posoudit. Řadíme se k barovým a plážovým povalečům, takže na dovolené odpočíváme.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Považujeme se za náročnou klientelu,máme rádi Egypt, ale i tu jsme byli spokojeni. Zažilii jsme pěknou, ničím nerušenou pohodovou dovolenou. Za celý pobyt jsme neměli problém. Nevěřte negativním recenzím a vyrazte do Galeri,pokud hledáte klid a pohodu budete spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání