Napsat recenzi

Týden v hotelu Luna Playa v městě Alanya

Recenze hotelu Semt Luna Beach Hotel (ex Monart Luna) *** (Turecko - Alanya - Obagöl)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 461x
Recenze se líbila: 392 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsem strávil sám (za příplatek u CK) 7 nocí v termínu 1.6.-8.6.2014, tedy na samém začátku letní sezóny. Hotel je kategorie ***, je spíše menší a pokud nehledáte luxus, budete spokojeni. Vybavení je jednoduché, ale účelné, pokoje se zamykají klíčem s plastovým přívěškem. Hotel má několik kategorií pokojů, bez balkonu a s ním a různě vybavené. Nejlepší léta má evidentně za sebou, ale má vše, co budete potřebovat (koupelna trochu zapáchala, ale úklid byl na jedničku). TV a internet je v okolí recepce, za poplatek 10 Eur/týden je starší sejf pro doklady a větší peníze (doporučuji). Součástí hotelu je malý bazének spíše pro osvěžení, než plavání. Okolo něj jsou lehátka, WC a bar, kde můžete dostat pití. Hotel leží u frekventované silnice, za níž je hned pláž, kde budete mít lehátka zdarma (musíte říct, ze kterého jste hotelu). Silnici můžete přejít nebo podejít blízkým podchode. Je to o zvyku, mě to pak už nevadilo. Silnou stránkou hotelu je personál a zejména kuchaři, opravdu skvěle se starali. Jídlo bezvadné, každý si vybere (měl jsem all-inclusive, což doporučuji). Měli jsme 2x živé vystoupení (tanec a hudba), lidé z ostatních hotelů se dívali z balkónů. Číšníci skvělí, kmitali a plnili téměř všechna přání. Kolem hotelu vedou široké chodníky do centra města (asi 4-5 km), doporučuji si půjčit kolo za 2-3 Eur/hod a projet se tam (přístav, socha Mustafy Kemala, obchody, atd.). Jezdí tam i městský autobus za 1.5 Eur každých as 5-10 minut (doporučuji, je to zážitek). Celkově jsem byl spokojen, jazykově se určitě domluvíte.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Starší a menší hotel, ale pokud nehledáte luxus, budete spokojeni, výborný personál a kuchaři. Mnohé (ale ne všechny) pokoje mají balkon, doporučuji.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vynikající, prostě paráda (doporučuji all-inclusive).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení starší a jednodušší, personál včetně úklidu na jedničku. Doporučuji nechat při odchodu na peřině nějaké drobné.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž asi 50m od hotelu přes silnici, která se dá i podejít podchodem. Pláž je menší, bez poplatku (říct, ze kterého jste hotelu), ale pro časté velké vlny (červen 2014) je koupání spíše mácháním u břehu. Ale nijak mě to nevadilo. Vedle pláže je vyústění kanalizace, ale voda z ní je na pohled čistá.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel leží v řadě mnoha dalších, namačkaných jeden na druhém podél silnice a chodníků as 4-5 km od centra Alanye. Zvykl jsem si, nevadilo mi to.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Byl jsem spokojen, hotel sice starší a jednodušší, ale výborný personál, jídlo prostě skvělé. Za ty peníze doporučuji. Je to ale dost daleko z letiště v Antalyi, cca 130 km, (2-3 hodiny).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání