Napsat recenzi

Zhodnoceni hotelu Mesut

Recenze hotelu Mesut Hotel **** (Turecko - Alanya - Obagöl)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 523x
Recenze se líbila: 304 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla jsem zde s pritelem na tydenni pobyt. V Turecku jsem byla poprve. Bohuzel jakmile jsme rekli,ze jsme z CR,tak se k nam nekteri chovali jak ke kusu hadru !! Nejvice uznavaji Nemce,tem lezou do zadku a chovaji se k nim uplne jinak nez k nam.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoj kazdy den uklizecka uklizela,byl cisty a velice utulny. Jedinym mimusem byl nas vyhled z balkonu.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava byla velice chutna,bohuzel to,co se nesnedlo u obeda,bylo k veceri. Chybela mi zde zmrzlina a vice ovoce (vzdy byl jen meloun a hroznove vino). Maly vyber masa.Meli jsme all inclusive a co nejvice me nastvalo,tak bylo,ze jsme meli neomezeny vyber nealko a alko napoju. Bohuzel kazdy vecer nas v baru u bazenu obsluhoval mladik,ktery byl neprijemny,otraveny z toho,ze vubec po nem neco chceme,dokonce jsme mu museli dat I 4 € do kapsy,aby se k nam zacal chovat jinak a delat nam poradne drinky. Take se nam stalo,ze jsme si prisli pro drink a on nam lhal do oci,ze alkohol dosel. Nalivani drinku bylo do 11 do vecera,take se nam stalo,ze v pul 10 prisel plesaty dedek (cisniku sef) s tim,ze koncime,ze dalsi drink nedostaneme. Pritom mel kazdy z nas 2 drinky. Hruza !!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Na pokoji jsme meli klimatizaci a TV. Personal byl mily,az na obsluhu baru u bazenu. Ti byli neochotni a otraveni,ze po nich neco chcete. Animatori vas kazdy vecer otravovali u vecere,u obeda,at jedete nekam na diskoteku autobusem za 15 €,to bylo jediny,co oni tady delali,za ten tyden jsem tady nezazila zadny program,vecer jsme sedeli u bazenu u drinku,ani muzika nehrala !! Vsude z okolnich hotelu byla slyset hudba a ze maji program,u nas vubec !!

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

V plazi mi vadily vajgly od cigaret a co se tyce more - bylo ciste,ale je to o uraz !! Hned na zacatku more byly vsude pod vodou obrovske kameny,tak ze kdyz prisla vlna,tak vas smetla a pekne se clovek bouchnul do kamene a nebo se vam noha zapletla mezi dva kameny,coz je na zlomeni nohy.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Da se zde super nakoupit znackove obleceni za super ceny,je p

potreba smlouvata vsechno to koupit az na trzich,ne ve meste -je to tam drazsi !!

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Prumer

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 36 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání