Napsat recenzi

Emir Fosse Beach

Recenze hotelu Emir Fosse Beach Hotel *** (Turecko - Alanya - Obagöl)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 243x
Recenze se líbila: 406 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejhorší dovolená

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Ubytování bylo zkromné,malé ale stačí.Každý den bylo uklizeno,převlečené poslele a nové ručníky taktéž.Ale nebylo to zadarmo každý den jsme dávali bakšiš.Takže něco za něco.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Tak tady byla katastrofa.Jíme skoro všechno ale tady to se nedalo vůbec jíst.Po druhém dnu přišlo zvracení průjem,ale v takovém stavu,že už jsme chtěli volat doktora.Koupila jsem si jejich prášky pak to trochu ustálo ale 5dní do odjezdu jsem jedla jenom suchou rýži.Ovoce tam za celý týden nebylo ani jednou,jenom meloun a ten někdy vypadal dosti divně.Prostě hnuj.Jednu paní odvezli na kapačky a spousta jiných tam měla střevní potíže.Dokonce dělali rozbory jídla,ale udajně nic nenašli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Personál na recepci. Nemají o vás zájem připadalo mi to,že je obtěžujem.Hned po příjezdu jsem platila na 7dní trezor mělo to stát 7eur.Dala jsem jim 50 řekla jsem si rozměnim a čekala jsem na vrácení a nic.Nic mi nechtěli vrátit.Ještě že tam byl delegát ten to s nima vyřídil jinak to měli jako dýško.Takže pěkný uvod.Dokonce jeden manželský pár se nechal přeřadit do jiného hotelu.Prý byli v Turecku už 5x ale tohle co bylo tady to vyděli poprvé.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž byla pěkná moře dopoledne čisté postupem času se to začalo trochu špinit,ale bylo teplé.Krásné vlny.Slunečníky byly pro hotelové hosty zdarma nebyly sice nejlepší,ale stačilo to.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí hotelu se mi líbilo.Bylo tam spousta krámku ten kdo rád nakupuje má se na co dívat.Turcí nebyli až tak vlezlí takže to šlo.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Nevím jestli se do Turecka někdy vrátím ale do tohoto hotelu už nikdy.Horší jsem nezažila.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání