Napsat recenzi

hodnocení zájezdu Alanya -hotel Alper Bey

Recenze hotelu Alperbey Hotel *** (Turecko - Alanya - Obagöl)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 492x
Recenze se líbila: 377 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

V hotelu Alper Bey jsme byly velmi spokojeny .Je to kousek na pláž , s výhledem na moře .

Moc se nám tam líbilo .ubytování dobré , personál skvělý , strava super.cítily jsme se tam velmi dobře , jak rodinném hotelu .

přijatelná cena zájezdu .

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování bylo vyhovující, pokoj velký , denně bylo uklizeno , čisto , vyměněny ručníky , klimatizace fungovala , nehlučná , pokoje s balkony , sprchový kout , umyvadlo , WC

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava byla pestrá , velmi chutná , velký výběr různých salátů , hodně čerstvé zeleniny a ovoce , cereálie , jogurty , med , džemy , máslo , výborná káva . Výborná byla grilovaná zelenina k hlavnímu jídlu .Teplá a studená jídla ráno , v poledne i večer . Masa chutná , dobře okořeněná ,dostatečný výběr příloh - brambory , hranolky , rýže, různé obiloviny . Dostatečné množství jídla a pití . Výborné chlazené pivo, džusy voda . snad možná chyběly nanuky , zmrzlina nebo zákusky - za to jsme jedli zdravě ! ! !

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení pokojů bylo dostačující .

Personál byl velmi příjemný do posledního zaměstnance, ochotný , usmívajíci se , za všech okolností vycházel hostů vstříc .

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž byla kousek od hotelu kolem obchůdků , cesta krátkým tunelem pod rušnou silnicí , bezpečně na pláž , která byla čistá s lehátky a slunečníky / 2 lehátka + slunečník 3 Eura / , Na pláži sprchy , toalety velmi čisté s toalet.papírem , tekutým mýdlem , papírovými ručníky .Občerstvení na pláži s velkým výběrem alko i nealko nápojů , káva .

Moře čisté , velmi teplá voda , jak ve van ě. Super ! ! !

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okolí hotelu - před hotelem - rušná silnice , zadním východem hotelu se dalo jít na pláž kolem obchůdků pod podloubím - nemuselo se jít po prudkém slunci .Za nákupy a zábavou do rušné části Alanye plné obchodů , restaurací a ruchu jezdí neustále místní doprava / 1 Euro na osobu / . Dá se dojít i pěšky , promenádou s výhledem na moře .

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Velmi dobrý , pohodový , lidé příjemní - personál hotelu , prodavačí v obchůdcích taky - uvaří vám čaj , podají vodu , nasadí vždy 2x větší cenu , smlouvejte , vyplatí se to .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Renda: Pláž - 17. 7. 2014 17:45

Dobrý den. Jedeme do tohoto hotelu a chtěl jsem se zeptat, jak je to s hlučnsotí v noci (není hluk od hlavní slinice a dá se spát) a zda je na pláži nealko v rámci ALL zdarma, nebo se platí? Za odpověď předem děkuji a hezký den. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání