Napsat recenzi

Super pobyt za odpovídající cenu :)

Recenze hotelu Xeno Sugar Beach Hotel **** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 117x
Recenze se líbila: 354 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Nedaleké molo. Nedaleké molo.
  • Ta oranžovo-bílá budova byl náš hotel a hotelová pláž. Ta oranžovo-bílá budova byl náš hotel a hotelová pláž.
  • Hotelová pláž s lehátky Hotelová pláž s lehátky
  • Příklad večeře :) Příklad večeře :)

Dovolenou jsme si moc užily, počasí bylo až na první den krásné. Čisté moře, lehátka zdarma a dostupné pro všechny. Pokoje útulné, čisté a s balkónem, který měl výhled na moře. Personál k nám byl velmi milý a vstřícný. Jídlo moc dobré, i s pokulhávající snídaní :) Opravdu za velmi rozumnou cenu krásný pobyt. Vřele doporučuji nejen pro rodiny!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoj byl čistý, pro tři osoby velmi akorát, ale jely jsme strávit týden u moře a ne na pokoji:) Každý den paní uklízely, koupelna byla s vanou. Pokoje mají balkónky, které jsou po stranách budovy a výhled na moře je tedy šikmo. Nicméně náš požadavek na výhled na moře splnil :) Jen nečekejte soukromí, balkonky jsou hned vedle.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Při naší první snídani jsme se trochu lekly. Přijely jsme v noci a na snídani jsme šly pozdě. Jídlo nedoplněné a stoly velmi špinavé. Tak jsme se trochu bály jak bude vypadat oběd a večeře. Svačiny nějaké byly, ale většinou se rusové seběhly jak kobylky dřív a všechno snědly. :D Ale ve finále obědy a večeře byly to nejlepší během celého dne. Hlavně ty večeře! Nečekejte vysokou kuchyni, ale najíte se dosyta, na výběr je ze zeleniny, mnoho druhů salátů, ovoce, pečivo (to bych si teď tak moc dala), maso, upravená zelenina atd. Dezerty sladké arabské nebo klasické dorty, pro který jste si museli hned na začátku jinak by nebyl. :)

A co se týče nápojů.. To velmi zaostávalo. Vzhledem k velkému počtu rusů se podávalo hlavě vodka s "fantou", vodka se "spritem", voda s pivem, nebo jenom pivo (to bylo skvělý a zůstaly jsme jen u něj).

A oproti jiným obrovským hotelům s 5* nikomu špatně nebylo a nebylo co řešit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Při check-inu nás "vítal" mladý kluk, který koukal jak puk a neuměl anglicky, jen malinko rusky. Nicméně ostatní personál byl moc rád, že s námi můžou trénovat angličtinu :) Byly jsme tam, ještě s jedním párem, jediní Češi a můžu říct, že se k nám chovali naprosto skvěle. Byli milí, zeptali se jak se máme, pozvali nás na kulečník,zmínili v programu apod. Kdybyste viděli Rusáky, jak se k personálu chovali, něco hrozného. A hlavně Rusové jsou nafoukaní prasata, kteří si myslí, že jim všechno patří a tak i jednali (až na jeden pár, kteří byli výjimkou a také s námi trénovali angličtinu).

Jednoduše jsme si připadaly vítány a jako extra hosti :)

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Krásná, písečná, lehátka s matracemi zdarma. Na pláž jste se dostali přes přechod přes silnici. Opravdu super pláž a moře!

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V okolí najdete potraviny, suvenýry, nějakou kavárnu apod. Ale hodně se v okolí staví bytové doby. Pokud chcete do klubu, za zábavou na velký súk, nasedněte na místní minibus a za pár lir budete v centru a tam se opravdu vyřádíte :)

Jediné co okolí našeho hotelu kazilo, byly všude nápisy psané azbukou a prodejci křičící dievočka. Po pár dnech se stanete hodně averzní vůči rusům, kteří bohužel byli všude.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Jediné co hotel potřebuje je jiná klientela než je Rusko. Manažer nám vysvětlil, že loňské léto nabídli hotel poprvé na český a slovenský trh a mají velký zájem o tuto klientelu. Takže Vám určitě doporučuje, pokud si chcete užít dovolenou za rozumnou cenu, nejste vysazení na vysoký luxus a jde Vám hlavně o to se válet u moře, je hotel super možností. Pro rodiny je tam krásný klid. I my tři holky jsme to zvládly :))

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání