Napsat recenzi

Spokojenost...BEZ OBAV DOPORUČUJI

Recenze hotelu Senza Grand Santana Hotel **** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 241x
Recenze se líbila: 218 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla to naše první dovolená u moře celkově,měla jsem strach po recenzích na interetu co tam vlastě bude atd...Ale musím říct že sem si opravdu neměla na co stěžovat tak jak děti tak i my.Trošku dele se čeká na výtah když je oběd a večeře ale přežít se to dá,všude jsou klimatizace,kde se podíváte tak mate vodu a veškeré pití.Vhotelu převládá ruská ,polská a turecká klientela.Sem tam se najde nějaký čech.Animační programy pěkné ale vše v turečtině.Soutěže pro děti a dospělé.Pláž kamená pláta která kloužou ale do moře vlezete bez obav,musíte opatrně,pláž je kamínková,vstup do moře pozvoný přes kamenná pláta.Nutnost botu do vody ale není nutností,zaleží na vás.Od hotelu na plaž se jde přes podchod který ma udělaný hotel a na pláži je taktež bar,lehatka .Vše se tam řídí otevírací dobou,plažový bar od 9 do 17h,možnost vydeje svačinek,to my nestihaly :D ,Na totelu tobogany otevřené od 10:30 do 12h a poté od 14:30 do 16h.Hlavní bazen u hotelu přístup od rana od 6 či 7 a večer max do 20 h ale to je max.Dětský bazenek taky ok,s malou skluzavkou pro děti.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Přes menší nedostatky jako je třeba nefunkční zamikání na balkonu..které nam nakonec opravily,večer pokud nestihnete brzo sprchu cca od te 20 h do 23 h tak pak neteče teplá voda,voda se jim nahřívá přes den,když se vypotřebuje tak není teplá na koupání.Jinak nemám co vytkonou,pokoje denně uklizené a za nějaký ten bakšiš i nazdobené,a byla tam i menší sklenka vína.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Nemám si také na co stěžovat,pestrý výběr a nikdy jsem netrpěla hlady :D,Večeře je nejhorší co se týče toho aby člověk našel místo na sezení ale kdo si počká ten se dočka:),restaurace je klimatizovaná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

vše ok

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

vše ok

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

krásné prostředí a noční život uličkou za hotelem .

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Nadšená ale příště vyskoušíme jiný hotel at mohu porovnávat ,Určitě bez problému na dovolenou s dětmi :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání