Napsat recenzi

Meri Beach Suite Hotel - Alanya Mahmutlar - pouze pro nenáročné

Recenze hotelu Meri Beach Suite Hotel ** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 288x
Recenze se líbila: 392 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj bez klimatizace s televizí a ledničkou Pokoj bez klimatizace s televizí a ledničkou
  • Balkon Balkon
  • Pokoj s klimatizací - pohled 1 Pokoj s klimatizací - pohled 1
  • Pokoj s klimatizací Pokoj s klimatizací
  • Sprchový kout s toaletou Sprchový kout s toaletou
  • Předsíňka Předsíňka
  • Pohled z hotelu přes silnici na moře a pláž Pohled z hotelu přes silnici na moře a pláž
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Otevřený bufet Otevřený bufet
  • Hotelová pláž s lehátky a slunečníky Hotelová pláž s lehátky a slunečníky
  • Pláž Pláž
  • Hotel Meri Beach Hotel Meri Beach

Hotel s výhodnou polohou v těsné blízkosti moře, ale pouze jen pro nenáročné.

Ubytování  průměrně (2/5)

Ubytování odpovídá inzerovaným dvěma hvězdičkám, spíše typu ubytovny. Pokoje apartmánového typu, v jednom z nich je klimatizace. Nábytek již staršího data, ale funkční. Na postelích se dobře vyspíte.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Formou otevřeného bufetu, podává se pouze ve venkovních prostorách baru. Jídlo je velice jednoduché, ale chutné. Většinou se nedoplňuje, musíte přijít včas, abyste si vybrali. Opakuje se, ale nám to nevadilo, vždycky jsme si vybraly.

Pití od 10:00 do 22.00, káva a ostatní z takového malého automatu, čaj z velké várnice, mléko samostatně k dispozici není, voda z barelu z aquamatu. Pivo a ostatní nealkoholické nápoje nalévané z plastových lahví.

Z ovoce k dispozici meloun stále, meruňky, tykev, blumy občas. Pouze jeden druh zákusku, 2x byl pudink.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Hotel je cca 10 m od rušné silnice, provoz je slyšet i při zavřených oknech. Vybavení jednoduché, venkovní bazén menších rozměrů pro dospělé, malý a mělký pro díťátka. Nevyzkoušely jsme ho. Venku houpačky, klouzačka pro děti. Jinak žádné hotelové vyžití, animační programy, hlídání dětí, atp.

Personál hotelu - Turci hovořící rusky, německy, anglicky. Občas Rusové.

Ubytovaní jsou většinou Turci a Rusové (převážně). Byly jsme jediné Češky.

Za dobu 10 denního pobytu nám nebyl ani jednou uklizen pokoj, rovněž ani jednou nebyly vyměněny ručníky a osušky. O toaletní papír jsme si musely říkat.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Vzdálenost od hotelu cca 50 m, buď podchodem nebo přebíháte rušnou silnici. Pláž je sice inzerována jako soukromá, ale není nijak ohraničena. Lehátek a slunečníků pouze omezený počet, večer je stohují na sebe a ráno si je musíte utrhnout pro sebe. Pravda, jsou bez poplatku. Vstup do moře je vcelku příznivý, vstup větší oblázky, poté kousek skalnaté dno, a pak už zase písek. Na čistotu moře si nemůžeme stěžovat.

Cca 50 m od pláže hotelu je vstup do moře písčitý bez skal. Jinak lze na pláži pronajmout lehátka a slunečníky za poplatek.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V okolí hotelu je dostatek obchodů, obchůdků, park, hřiště. Vše v docházkové vzdálenosti.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Hotel bych doporučila pouze nenáročným cestovatelům. Zařízení a strava, vše velice jednoduché. Vzhledem k ceně last, to bereme jako vyhovující. V CK jsme byly na toto upozorněny, přesto nás to zaskočilo.

Jely jsme tam ale hlavně kvůli moři a sluníčku, a to byla naprostá spokojenost.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání