Napsat recenzi

Nic moc

Recenze hotelu MC Arancia Resort Hotel ***** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 476x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

MC Arancia Resort nás i přes všechna varování v recenzích opravdu zklamal

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Za příplatek výhled na moře jsme se mohli dívat na sousední hotel, no po vyklonění z balkonu jsme moře viděly - tudíž nereklamovatelné, pokojík i balkon ušel - vybydlený, ale stačilo

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jídlo ušlo, na množství hostů málo personálu, ale snaha byla vidět, no sortiment na ultra all-inclusive neodpovídal, byly jsme v Turecku po 6., zatím nejhorší. Pozdní příchod se netoleroval, prostě z restaurace , která měla být otevřená do 21:30 nás v 21 hod vyhazovali, o jídle nemluvím, to už nebylo. Zabukovaná restaurace ala-carte 3 dny dopředu se nekonala, páč nás nebylo dost ,aby se to vyplatilo, bez informace, omluvy fakt smutné. Minibar doplňován jen vodou jsme ještě v 5 hvězdě nezažily. Animace - velmi nízká úroveň.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Zablokovaný trezor (byl v ceně) za celý pobyt nepřišel nikdo odblokovat i po urgencích na recepci, balkon pokálený od vrabců za celý pobyt nikdo neuklidil, 2. den po úklidu chyběl 1 malý ručník, po upozornění uklízečce nám sebraly všechny i osušky, dva dny jsme neustále urgovaly na recepci, až když jsem se v plavkách nechtěla z recepce hnout, dokud mi je nedají do ruky, jsme je dostaly. Plážové osušky na kauci 5Euro - taky tragédie pro 5 hvězdiček.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž téměř bez úklidu, samy jsme si chodily pro matrace, přístup do moře velmi obtížný, kamenná skrytá plata pokrytá řasami až nebezpečná, v moři mezi řasami plavaly odpadky, nikdo to z hotelu neřešil. Naprosto nevhodné pro děti a starší lidi.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Nákupní možnosti v dosahu, městečko Kolakli asi 1km - bylo to pozitivní.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Cestovka nás obrala o jeden den pobytu - příjezd do hotelu ve 3 ráno druhý den, pokoj, pláž a vstup do moře a služby hotelu nic moc. Nikdy více Arancie.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání