Napsat recenzi

Club Konakli ***** Alanya

Recenze hotelu Misal Hotel Alanya (ex NoxInn Club) ***** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 399x
Recenze se líbila: 432 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel docela ušel ale na 5* to není. Přímo před hotelem je skládka a celkově okolí není nic moc. Co se týká pláže byl vzdálena cca 200m, prístup do moře jen přes molo anebo jen pro hodně odvážné přes skály. Asi 50metrů vlevo od hotelové pláže je malý úsek písku ale bývá mnoho lidí.

Výlet na řeku Dimčaj byl fajn, oběd v restauraci na řece,průvodkyně snaživá a upovídaná.

Výlet na Pammukkale je to zážitek super fotky ale čeká vás asi 22 hodin v autobuse.

Jo a pozor turci jezdí jako magoři totálně bez předpisů

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Bydleli jsme ve střešním pokoji, který byl hodně malý (jako všechny), ale aspoň jsme měli výhled na moře. Tak nevím jestli měl bakšiš v pase (5 euro) vliv ale z tří rodin co s námi přijeli jsme měli nejlepší pokoj bez závad. A klid. Ostatní měli pokoje do arealu hotelu, měli klimatizační jednotky na svých balkonech takže když jste si chladili pokoj tak jste se zároveň pekli na balkoně

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Výběr jídel se moc neobměňoval a masa bylo málo. Čekal jsem trošku rozmanitější jídelníček. maso z grilu jen na jednom místě kde byla navíc ukrutná fronta. Přišlo mi jako kdyby všechno tak nějak stejně vonělo. Do všeho cpou kopr. Když přijdete na pozdní snídani tak vás různě přesouvají od stolů a jídlo už tam není skoro žádné. Večer před večeří se v recepci shromáždí asi milion lidi kteří čekají až se otevře jídelna a pak lidí doslova vbíhají a zabírají si stoly. Když už jsem se po půl hodině proboxoval ke grilu tak mi "kuchař" dal dva malé kousky kuřecího a další že mi nedá že je potřebuje pro ostatní !!!!!!!!!! A pak vidím malýho turka jak si odnáší narvanej talíř masem !!!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Na stránkách je uvedeno že bary mají do 24. Trošku to poopravím, bary jsou dva, ale jen jeden má delší provozní dobu a to do 23 ! ! Občas zavřeli i ve třičtvrtě . A tak samozřejmě jsme si už od 22 nosili drinky do zásoby a když zavřeli přišel nás tam vyřvat šéfpikolík že už nám příšte tolik drinku nedá apod. Jo a bacha na čistotu skleniček, příborů a tak...

Hotel má dva bazény venkovní s tobogánem a brouzdalištěm a vnitřní kde nikdy nikdo nebyl......no a jestli si myslítě že se vykoupete třeba ve dvě ráno tak máte smůlu hned vás vyženou.

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Voda teplá jako kafe, ovšem přístup do vody jen přes molo. nevhodné pro rodiny s dětmi, starší lidi a neplavce

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

BORDEL

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Jeďte vedle do Carrety beach nebo jak se to jmenovalo.....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání