Napsat recenzi

Club Dizalya srpen-září 2018

Recenze hotelu Club Dizalya Hotel **** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 245x
Recenze se líbila: 241 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Pohodový hotel pro všechny věkové kategorie.

Byli jsme maximálně spokojeni.

Určitě se sem ještě jednou vrátíme.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Pokoj jsme měli v hotelové části. Každý den byly převlečeny lůžkoviny, vyměněny ručníky.

Pokoj byl čistý, udržovaný. Klimatizace mírně hlučná, jinak na pokoji TV, lednice a sejf.

Každý den doplněná lednice balenou vodou. V koupelně vana, záchod, fén, vše funkční a čisté.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava pestrá, dostatečně ochucená. Každý den na výběr dva druhy polévek k obědu i večeři. Několik druhů masa, hodně zeleniny, salátů, ryby , dorty, zákusky, omáčky. Přílohy : rýže,bramborová kaše, hranolky, americké brambory, všechno chutné,teplé a stále doplňované. Jídlo opravdu super !!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Nádherná zahrada plná palem, květů, stromů a zeleně. Všude čisto. Personál slušný, usměvavý. Program animátorů byl každý den (kromě neděle) dostačující a pestrý. Aqua aerobic, házení šipek, střelba, plážový volejbal, ping pong atd. O hlídání dětí se starala animátorka v mini klubu dopoledne i odpoledne. Večer vždy nějaké vystoupení: kouzelník, akrobati, turecké nebo latinské tance, ohňová show atd.

Na výběr dva bezény. Jeden s tobogánem a skluzavkou u hotelové části a druhý plavecký v zahradní části u baru a restaurace s jídelnou.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Na pláži lehátka a slunečníky zdarma a dostatek. Vstup do moře né moc ideální pro malé děti ale dalo se to zvládnout, doporučuji obuv do vody. Moře teplé i vcelku čisté ale průzračnost a pestrost podmořského světa jako v Chorvatsku zde nehledejte.

Pro větší děti a dospělé byl ideální vstup do moře přes molo které je součástí hotelové pláže. Možnosti vodních atrakcí jako např. banán, padák, potápění, výlet lodí atd.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí hotelu čisté, obchody a bary hned přes silnici v podstatě na každém rohu. Malá tržnice vzdálená od hotelu cca 5 minut procházkovou chůzí. Velká tržnice v Konakli asi 3km. Každý den od hotelu na tuto tržnici jezdil autobus nebo možnost využít TAXI.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Ideální místo pro rodinnou dovolenou. Určitě se sem vrátíme. Nádherná zahrada, ochotný personál, čistý hotel, dobré jídlo i pití. Super služby !!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání