Napsat recenzi

Důrazné varování před tímto hotelem

Recenze hotelu Kleopatra Beach Hotel **** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 645x
Recenze se líbila: 408 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu jsme přijeli 7.7.2015 okolo poledne. Na recepci nám byl přidělen celkem pěkný pokoj s výhledem na moře v 5.patře.Museli jsme ale počkat až bude pokoj uklizen.

Recepční nám nabídl jako službu hotelu pronájem trezoru na pokoji za 20 Euro na celý pobyt. Trezor jsme si pronajali a to byla bohužel naše největší chyba. Pobyt probíhal celkem bez větších problémů, ale sotva odpovídajíc dané kategorii. Opravdovou výhodou byla blízkost pláže a teplé poměrně čisté moře. Náš poslední večer byl ale jak ze zlého snu .Po návratu z pláže a přípravě na večeři náhle manželka vykřikla " kde je trezor ". Neuvěřitelné!! Na místě ve skříni, kde dříve býval trezor zůstalo prázdné místo. Trezor někdo ukradl z uzavřeného pokoje. Po prvním šoku, protože v trezoru jak už to bývá byly všechny naše cennosti včetně cestovních dokladů, jsme kontaktovali recepčního a delegátku cestovní kanceláře. Recepční si přizval manažera ( ředitele ) hotelu, který zpočátku jevil snahu celou záležitost ututlat. Když pak zjistil, že to tak snadno nepůjde, protože nám byly odcizeny cestovní doklady, ztratil o nás veškerý zájem. Delegátka cestovní kanceláře oznámila celou záležitost do svého ústředí a pak se začali dít věci.Přijel manažer sesterské cestovní kanceláře, oblastní manažer pro Alányi a samozřejmě místní policie. Při šetření se ukázalo , že trezor byl ve skříni přidělán třemi 2 cm vruty do dřevotřísky. Po místním šetření jsme byli vyzváni k učinění zápisu na policejní služebně. Do hotelu jsme se vrátili v 1 hod. v noci. Mezi tím probíhalo značné úsilí pracovníků cestovní kanceláře o získání náhradních cestovních dokladů, tak abychom se mohli vrátit domů. Díky nesmírné obětavosti pana konzula, který přerušil dovolenou a odjel s námi do 100 km vzdáleného úřadu, aby nám vystavil náhradní doklady se to podařilo.

Především, ale naši velkou úctu a vřelý dík zaslouží delegátka cestovní kanceláře. Bez

ní bychom se asi stali Turky. A na závěr ještě jednu perličku. Při odjezdu jsme požádali

o vrácení zaplacené částky za trezor 20 Euro. Recepční, který pro souhlas kontaktoval

manažera nám oznámil, že ten nám odmítl zaplacenou částku vrátit. Toto byla tedy

" omluva " manažera za problémy, které nám způsobil jeho hotel. Zaplatili jsme si tedy v tomto hotelu službu " ukradení trezoru " a v něm cestovní doklady, finanční hotovost,

kreditní karty , manželčiny šperky.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

až na uvedené problémy pokoj celkem pěkný s výhledem na moře

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

strava odpovídající dané lokalitě, hodně zeleniny, salátů, maso většinou mleté, přílohy těstoviny, rýže, velký výběr zákusků

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

stravovací část-bez problémů

ubytovací část-hrůza

animační programy-žádné

kulturní vyžití-žádné

bazény - přeplněné, všechna lehátka v 5 hod. ráno obsazena

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

jediný světlý bod tohoto hotelu

pláž písčitá

lehátka placená, vždy dostatek a bez problému

moře teplé a poměrně čisté

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

městký hotel, obchody v okolí, do centra 2 km

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

hrůza,nikdy více, na světě je mnoho lepších míst pro dovolenou

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 34 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání