Napsat recenzi

klidná dovolená

Recenze hotelu Kleopatra Balik Hotel *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 782x
Recenze se líbila: 491 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z balkonu pohled z balkonu
  • promenáda podél moře, na kopci zřícenina hradu promenáda podél moře, na kopci zřícenina hradu
  • pláž, vzadu zřícenina hradu pláž, vzadu zřícenina hradu
  • za hotelem je pohoří Taurus a sportovcům nabízí zážitky na padáku za hotelem je pohoří Taurus a sportovcům nabízí zážitky na padáku
  • pomeranče nám rostly nad stoly ve venkovní jídelně pomeranče nám rostly nad stoly ve venkovní jídelně

Hotel má 3 hvězdičky, ale je čistý, personál ochotný. Je přímo u moře.

Ubytování  průměrně (3/5)

2 lůžkový pokoj ve zvýšeném přízemí, výhled na moře. Pokoj čistý, velký balkon s posezením.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Jídlo v tureckém stylu, maso se zeleninou, 3x pečené kuřecí kousky, mleté maso.

Přílohy těstoviny, rýže, kuskus, americké brambory. Zelenina vařená i syrová, podávaná zvlášť na mísách. Snídaně - vejce na tvrdo, něco jako lečo, párky, 2 druhy salámu a 2 druhy sýru. Bílý sýr byl podáván v několika ochucených variantách. Rajčata, papriky, okurky, lilek. Ovoce - první týden červené melouny, pak už jen žluté, blumy, hrozny.

Moučníky - baklava, turecké zákusky, dobré, ale sladké.

Nápoje různé druhy kávy z kavomatu, čaj, fresch nápoje, u baru pak cola, sprite.

Mám potravinovou alergií a většinu těchto potravin nemůžu jíst, měla jsem celkem problém, naštěstí supermarket byl dobře zásoben potravinami z dovozu. Manžel byl celkem spokojený, až na maso, které bylo sice pokaždé jiné a vždy v něčem lečovém.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Vybavení bylo v pohodě, velká postel, noční stolky, toaletní stolek, lednička, tv přijímač.Koupelna čistá, velký sprchový kout. Úklid každý den, výměna ručníků ob den.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Lehátka a slunečníky za poplatek 5 Eu, plážový bar také za poplatek. Pláž byla naproti hotelu, přes místní komunikaci, naštěstí jednosměrnou. Pláž byla uklízená, pracovník na pláži dbal na čistotu okolo lehátek.

Moře teplé, ale velké vlny.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Pěkné okolí, palmová alej, promenáda podél pobřeží až do centra Alanye, podél silnice obchůdky, kousek od hotelu velký supermarket Migros. Autobusová doprava perfektní, autobusy do centra jezdily co 10 min, mohlo se jet i taxíkem.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Spokojenost, jen bazén u hotelu je těsně pod okny jídelny a je celkem k množství pokojů malý. Vešlo se tam asi 6 lehátek. V suterénu hotelu jsou turecké lázně, kadeřnictví, manikura, fisch doctor.

Náš pobyt byl klidný až do doby, asi 2 dny před odjezdem, kdy přijeli němečtí turisté a dělali v noci rámus, ráno ještě spali opilí v jídelně. Nic přijemného. Ale s tím se nedá nic dělat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání