Napsat recenzi

Hotel Muz - Alanya

Recenze hotelu Hotel Muz *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 45 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rozhodně bych si na tento hotel nechtěla stěžovat, ale naprostá spokojenost taky vypadá jinak.

Některé věci mě zklamaly, jiné ne. Hodně mi vadilo složení rekreantů a zanedbaná pláž.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Starší, ale hezký hotel přímo na pláži, s trochu už poškozeným vybavením - rozklížený nábytek, rozpadající se sprchový kout, nesvítící světla, staré zásuvky, málo úložného prostoru - to nám ale dovolenou nezkazilo. Klima fungovala.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Protože mi na stravě moc nezáleží, tak mi nevadilo, že jsme měli na střídačku kuřecí a mleté maso, nebo naopak mleté a kuřecí, dvakrát nebo třikrát rybu. Dostatek čerstvé zeleniny a malé dobré dortíky. Přílohy rýže, těstoviny nebo bulgur, sem tam brambory. Pivo, po kterém se určitě neopijete, víno jsem neochutnala. Hlady tam nikdo neumře, jídla bylo dost. Také káva byla dobrá, zároveň s džusy (z prášku) nepřetržitě k dispozici.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Lehátka v ceně byla fajn, bezvadný bazén, i malý pro děti. Nevyužila jsem lázně hamam ani maséra, ale jiní si tyto služby chválili. Moc se mi líbilo chování číšníků, měli smysl pro humor, byli ochotní a pořád v dobré náladě. Chválím! V pokojích se trochu uklízelo, i když to možná nebylo třeba, zato venku vůbec.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Moře až na chvíle po jakémsi vypouštění čisté, ale pro starší nebo hůře se pohybující lidi skoro nedostupné. Po skalnatých deskách v různých výškových rovinách se chodí do moře dost špatně, také byly dost velké vlny. Katastrofa byla ale pláž, kde se válely odpadky všeho druhu - vajgly, kelímky, papíry... a v tom všem kočičí výkaly. Takže při ležení na lehátku nepříjemný puch.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Nahoře nad hotelem na silnici velký provoz, ale dolů k moři nebyl slyšet. Vedle hotelu z jedné strany nádherná zahrada s mnoha stromy a keři, na druhé straně zavřený hotel s nepořádkem pod okny.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Po tom, co vyprávěli o Turecku jiní, jsem čekala víc. Z ničeho jsem se ale nehroutila. Hotel bych doporučila jen těm, kteří si přečetli moji recenzi, nevadila by jim skladba rekreantů a zatuchlá pláž (jako mně) a nejsou přehnaně nároční na jídlo a luxus.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 16 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání