Napsat recenzi

Úžasná dovolená v Alanyi

Recenze hotelu Anjeliq Downtown Boutique Hotel (ex Kleopatra Güngör) *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 882x
Recenze se líbila: 553 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 2

V Turecku jsme byli poprvé a Alanyi mohu jedině doporučit. Krásné město, kde je opravdu ruch, živo a kdo se chce i na dovolené pobavit, možností je zde opravdu spousty. S hotelem a stravou jsme byli spokojeni, neměli jsme k němu žádné výhrady a personál byl také v pohodě. Určitě bych se do Alanye znovu ráda podívala.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hotel je umístěn velice blízko k pláži. Přejde se jen hlavní třída, poblíž které se hotel nachází. Byly jsme ubytováni ve starší budově v 6. patře (posledním - jezdí výtah) s výhledem na bazén, ale i přesto jsme viděli krásně na moře a západ slunce. Vybavení hotelu bylo hezké, čisté. Pokoje byly velice prostorné, měly jsme větší průchozí místnost s rohovým gaučem, tv, lednicí a linkou a přes tuto místnost se chodilo do pokoje a na balkon, který jsme měli rohový. Koupelna byla hezká, se sprchovým koutem, fénem.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Se stravou jsme byli spokojeni. Široký výběr ovoce, zeleniny, zákusků, nápojů formou bufetu. Obědy a večeře se pravidelně od sebe lišily. Na výběr byly vždy dvě hlavní jídla a asi tak tři teplé přílohy. Velice často bylo mleté maso (asi skopové), pečené kuřecí křidýlka, stehýnka, grilované kuřecí stehýnka či plátky, vepřové kostky a jako příloha byla rýže, kuskus, brambory, americké brambory, někdy i hranolky. Jak už jsem zmínila, výběr oblohy byl velice široký - různé saláty. Nápoje jste si mohli nalévat v průběhu celého dne z automatu - různé příchutě šťáv, či jste si mohli objednat na baru limonádu nebo alkohol. Kávu jste si také mohli dát z automatu kdykoliv (černou nebo bílou), byla moc dobrá. Kdo chtěl, mohl v 16:30 si dát kávu se sušenkami (opět byl na výběr). Co se týče množství, mohli jste si vzít kolik chcete, nikdo vás nekontroloval, mohli jste si i přidávat. Možnost stravování je buď uvnitř jídelny a nebo se hodně sedává venku kolem bazénu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Celkově hotel byl moc hezký. Má dvě budovy po šesti patrech, na jednom patře cca 5 pokojů. Výhledy jsou různé, jak do ulice, tak na bazén hotelu, nebo na pláž. Bazén je menší, ale dá se v něm hezky zaplavat, je tam i malý bazén pro děti. Personál je u stravování velice ochotný, vždy vše v jídelně hezky připravené, včas uklizeno po lidech a u all inclusive nalévání nápojů také proběhlo bez problémů. Hotel má hezky vybavené lobby, kde se může posedávat, je klimatizované a má veřejné připojení k WiFi.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž byla cca 50m od hotelu, pouze se přešla hlavní třída. Pláž byla naprosto úžasná, široká, krásný písek, kameny snad žádné a mušličky na pláži také nenajdete. Kdo chtěl, mohl si přikoupit lehátka a slunečník. Na kraji každého úseku pláže byla sprcha a bar, kde jste si mohli koupit pití. Moře bylo blankytně modré, čisté, velké vlny :) po pár metrech už ale člověk nestačil, bójky byly daleko od pláže.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel je situován na pěkném místě. Jak už jsem psala výše, blízko k moři a hned u hlavní třídy, kde je spoustu obchodů, barů a restaurací na každém kroku. Vyloženě do centra k přístavu jsme jezdili autobusem (zastávka hned u hotelu), ale dá se dojít i pěšky, cca 25min rychlejší chůzí. Určitě bych pro rodiny s dětmi či mladé lidi doporučila se podívat do Lunaparku na kraji města (od hotelu asi 6 zastávek autobusem), kde to stojí za to.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Vše na jedničku! :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 59
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

IV HERÁKAN: kecy - 12. 8. 2014 9:17

HNUS HNUS HNUS jídlo každý den stejný maso žádné ale to jsme věděli takže jsme čekali zeleninu ale né skaženou a žluklou a jak říkám každý den stejný hnus a aal inclusive jako kdyby jste měli polopenzy nejezdit reagovat

LIBKA: Re: kecy - 20. 8. 2015 9:32

Vy, kdo se tak nechutně vyjadřujete, sám nemáte úroveň. Vlastně je dobře, že se Vám tam nelíbilo, podobné typy bych tam nerada potkala. - Raději se učte pravopis a važte si přátelského a vstřícného jednání lidí.- Toho se nám dostalo v tomto hotelu už podruhé nepřeberně, a jídlo bylo rozmanité, maso velmi dobře upravené, ochucené. Mnoho ovoce a zeleniny. - Jen pokud si vždy na talíře nakladete všechno, potom skutečně máte "skoro" každý den to samé... O masu to neplatí, to se střídalo. - Mám tip: Stravujte se výhradně doma. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání