Napsat recenzi

ohodnocení dovolené

Recenze hotelu Anjeliq Downtown Boutique Hotel (ex Kleopatra Güngör) *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 064x
Recenze se líbila: 503 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Turecko je krásnou zemí, kterou jsme navštívili poprvé. Město Alanye je velice multikulturní ale zároveň si stále zanechává pověst Turecka a turisté mohou být spokojení když si nakoupí hezké suvenýry a ochutnají zajímavé Turecké jídlo.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hotelový pokoj, který jsme dostali absolutně neodpovídal fotografiím na internetu. V případě výměny pokoje kterou si musíte sami zařídit (dosti hlučně a neoblomně ). Pokoje, které jsou na fotografiích na internetu je v hotelu velice málo a většinou je obývají ruští turisté. Koupelna na pokojích je velice malá a to tak že se dvě osoby do ní nevejdou. My jsme měli plíseň ve spárách u sprchového kouta a WC protékalo, takže se musela vypínat voda, abychom v noci vůbec usnuli. Pokoj je jinak normální-žádný luxus.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo bylo absolutně neměnné. Dostanete na talíř něco co vypadá jako kuřecí nugetka a je to obyčejné obalené chlebové těsto. Stále se opakující zeleninové směsi. Dále si zde můžete vybrat ze spousty salátů a ovoce (příklad salátu: 1/ rajče + okurka + kopr, 2/ bílé zelí + červené zelí + kopr, 3/ rajče + okurka + salát. atd .....). Ovoce je již velmi měkké, protože to stále dokola dávají do tepla a pak do studena. Polévky byly většinou z toho co zbylo z minulé večeře. Jediné jídlo, které vyzdvihneme jsou snídaně, sice stále dokola, ale máte tam opravdu výběr marmelád, sýrů, salámů a cereálií. Celkově jsme byly z jídla hodně zklamaní, na konci už jsme byly natolik znechucení, že jsme to nemohli ani pozřít, ale skutečně záleží na lidech. Jen nás mrzí, že je velmi viditelné jak využívají zbytky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Slibovaný vysoušeč vlasů jsme měli, byla i televize a lednice, ovšem vše funguje na dobré slovo a jakýsi magnetický čip, který zasunete u vstupu do pokoje. Klimatizace navíc funguje jenom když zavřete dveře od balkónu, protože je na futrech tlačítko, které klimatizaci spustí. Služby jsou hrozné - úklid pokoje vypadá asi tak, že tam paní pokojská přijde ustele, odfoukne prach kde ho vidí, vytře kam koště dosáhne a tím to končí - výměny ručníku jsme se dočkali až poslední den a to jen proto, že jsme ručníky hodily na zem ke dveřím. Recepce hotelu je v celku příjemná, akorát jeden umí turecky, druhá rusky, třetí německy, takže nervózně vyčkáváte až přijde ten co umí anglicky. Obsluha na baru je velmi nepříjemná, v případě, že hodíte bakšiš do jejich košíku, tak jsou JEDEN DEN na Vás milejší. Bar se zavírá ve 23 hod. Poslední pití Vám nalijí půl hodiny před koncem. Talíř a sklenice Vám berou od pusy, takže pokud o to nechce přijít držte si je. Kuchaři vaří z toho co jim dovezou.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž je krásná a čistá. Fungují zde sprchy, které můžete bezplatně využít po okoupání v moři. Je zde i bar, který má ceny vysoké, ale za to je plný nápadů. Moře je čisté a úžasně modré. Výhled z moře na hory je okouzlující a kvůli tomuto bychom se sem vrátily.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Typicky turecké. Spousta prodejců, kteří nabízejí suvenýry, oblečení, jídlo, ale i například turecké lázně a výlety, které vyjdou mnohem levnější než od cestovní kanceláře. V okolí hotelu je Burger King, Mc´Donalds a Starbuck´s. Je zde hodně soch, sousoší a vtipných monumentů v podobě velbloudů a jiného zvířectva.

Turečtí prodejci jsou velmi vlezlí a pokud k nim vkročíte je 90% šance, že to co jste měli v ruce si odnesete - musíte umět smlouvat a nebo se jim vůbec nekoukat do očí.

Okolí je celkově pěkné, jeho obrázek trošku kazí hodně koček a neustálé troubení vozidel.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem je rozporuplný, jelikož z hotelem jsme spokojení vůbec nebyly, ale za to nám to vynahradilo moře a okolí. Pokud ještě někdy navštívíme Turecko, tak už to nebude s leteckou společností Onur Air, a nebude to rozhodně do Hotelu Kleopatra Gúngor.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 59
z 88 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání