Napsat recenzi

Kleopatra Güngör, Turecko, Alanya

Recenze hotelu Anjeliq Downtown Boutique Hotel (ex Kleopatra Güngör) *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 747x
Recenze se líbila: 460 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Jedete do 3* hotelu. A tento si je opravdu zaslouží. Vlídné klidné prostředí...personál se snaží, ostatní je na hostech. Pokud si dovolenou chcete užít kousek od pláže, vřele doporučuji.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Menší rodinný hotel na začátku rušného centra. Zvolili jsme okna do zdi protějšího domu a nestěžujeme si. Tady hluk nebyl...a dalo se sedět v noci na balkoně. Na pláž je to 2 minutky chůze...dokonalá poloha.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

V životě jsem neviděla 32 druhů ovoce a zeleniny pohromadě. Naprosto dokonalé zásobování z vlastních zdrojů. Na maso zapomeňte...jste v Turecku, takže 2x kuře a jinak masové mixy kam vždy zakomponují kozu...ale jinak těstoviny, saláty...chutnalo mi moc!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Co potřebujete za vybavení? Pokoj útulný, čistý, sezení na jídle v kuchyni i na terase u bazénu. Personál uctivý, velmi milý a když jim řeknete dvě naučená slova turecky, obdaří vás úžasným úsměvem.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Moře je naprosto dokonalé...teplé, čisté, nádherné vlny...tak akorát! Lehátka za poplatek. Vyplatí se platit v lirách: 2 lehátka se slunečníkem 6 Eur, v lirách to vyjde na 4,6 EUR (15 TL)

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Nádhera pro rušnou dovolenou. Jste téměř v centru...a tam to žije. Vezměte pokoj s výhledem do okolního domu (do zdi) a klid si v noci užijete...

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Tuto oblast milujeme! Lepší dovolenou než v na Kleopatřině pláži jsme nezažili...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 59
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Václav: Celkové shrnutí - 20. 9. 2014 22:13

Byli jsme ubytováni v hotelu sedm dní. Hotel má tři hvězdičky a tomu také odpovídá. Bazén krásně čistý, uklízečky každý den uklízí pokoje a mění lůžkoviny. Co je špatně je to, že při každém jídle máte možnost jíst mnoho ovoce a zeleniny a ta se brzy v teple kazí a to oni neřeší. Dále , že uvádějí all inclusive od 8 - 23 hod a skutečně je od 10-23 hod. Jinak teplé jídlo dobré a alkohol také. Pivo dobré. Nabídnout Vám zájezdy ( safari jeep, delfinárium....) ale je to od nich drahé. Stačí vyjít z hotelu dát se do prava a u křižovatky taky do prava a nepřecházet ulici a po cca sto metrech je na pravo pod schody agentura na zájezdy a koupíte vše za polovic. A můžu fakt doporučit - je to opravdu zážitek. Dále pláže čisté , velké vlny - pro malé děti to moc není. Jinak Alanya je krásné město a doporučuji.... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání