Napsat recenzi

hotel Incekum Su Turecko

Recenze hotelu Incekum Su Hotel **** (Turecko - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 379x
Recenze se líbila: 182 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemný hotel, umístěný v zálivu. Spíše rodinného typu. Velmi dobré jídlo a pití. Moře čisté, pláže čisté. Nedostatečný plážový servis.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Byli jsme ubytováni v hlavní budově v 5. patře, nejbližší pokoj k hlavní rušné cestě. Nebyl to takový problém, sice hučí cesta, ale venkovní klimatizace hučí více. Každý pokoj má svoji klimu, tak to slyšet být musí. Na patře je 17 pokojů ( pokoje 501 a 517 jsou vždy nejblíže k cestě). Pokoje jsou umístění do U, takže boční pokoje mají výhled na moře také, jako ty, co mají výhled přímý. Ty s přímým výhledem mají odpoledne hic. Ale pokud je pokoj méně než v 5. patře, moc toho nevidíte, jsou tam vysoké borovice a palmy. Takže 5 a 6 patro je super. V pokojích klimatizace, super, tichá, funguje pouze při zavřených balkonových dveřích a vložené kartě. Koupelna dostačující, balkonek také ( 2 židle, stoleček, sušák na plavky). Televizi jsme nepouštěli. Výměna ručníků bez problému, stále měnili povlečení na postele. I v 5. patře jsou komáři, takže do zásuvky dejte "rejda". Pokoje odpovídají 4 hvězdičkám, ale pouze v hlavní budově a v budově vlevo ( kruhové balkony). Budovy vpravo od hlavní budovy jsou staré bungalovy ( staré vzhledem zvenku). Neměli jsme možnost nakouknout, jak jsou vybavené. Některé mají velkou terasu, některé malý balkonek ( menší než v hlavní budově) a některé žádný balkon - to jsou takové nory, 40cm široký balkon, kde tak max. dáte sušit plavky na sušáček umístěný na stěně budovy. Takový pokoj bych nepřijala, nebyl prý problém s výměnou v případě nespokojenosti. Jediné co mohu vytknout je naprosto nepřijatelná kanalizace, která svým smradem zamořuje celou koupelnu a díky netěsnosti dveří, se šíří i do ložnice. Na borovicích hnízdí kavky, takže jsou někdy hlučné, ale nám to nevadilo.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava naprosto perfektní, každý si vybere, jídlo chutné. Ráno omezení ovoce, jinak by ho lidi asi brali s sebou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel je rodinného typu, majitel chodí, kontroluje, hlídá personál. Je stále někde poblíž, takže personál kmitá a má respekt. Tady není co vytknout. Personál mluví rusky a německy. Anglicky jen někdo, česky se trochu snaží. Animátoři velmi slabí, ale byli jsme tam od 16 června, kdy tam bylo málo dětí. Jak jsme odjížděli ( 26.6) už tam přibyli noví a věnovali se dětem, kterých taky přibylo. Pro děti tam ale moc vyžití není. Tobogán, 3 houpačky a jedna skluzavka do trávy. Dopoledne na chvíli nafukovali skákací hrad.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře čisté, krásné. Na červen ještě chladnější. Pláž čistá, ale malá. To co píšou jiné recenze, že se musí brzo ráno vstát a zablokovat si osuškou lehátko je pravda. Když to neuděláte do 5.30 hod. tak si na pláži na lehátka nelehnete. Madrace za poplatek - což pokládám za velké mínus, stejně jako kauce na plážové ručníky. 4 hvězdy dávám za moře.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Z obou stran hotelu jsou dva velké hotelové komplexy. Hlučná zábava tak do 23 hod. V okolí je spoustu obchůdku, kde se dostanete přes nadchod nad hlavní cestou. Je to kousek od hotelu - do 5 minut.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Dobrý, ale už se tam nevrátíme. Služby na pláži jsou nedostatečné ( madrace za poplatek, nedostatek lehátek na pláži, záloha na osušky). Pro AL nepochopitelné. Doporučuji wellness masáže, jsou opravdu super a dá se smlouvat ( za 15 Euro).

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání