Napsat recenzi

Recenze hotelu Aska Just In Beach Hotel *****

Recenze hotelu Aska Just In Beach Hotel ***** (Turecko - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2023
Přečteno: 52x
Recenze se líbila: 49 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

Rodinný hotel s perfektní stravou hned u nádherné pláže v Alanyi.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Byl jsem ubytován v dvoulůžkovém pokoji. Který byl čistý, ale na první pohled zastaralým pokojem. Postele vrzaly a po strávení dvou nocí mě začaly bolet záda.

Koupelna byla sice čistá, ale vzhledem k tomu, že se jedná o 5* hotel, nenabízel v koupelně šampóny. Pokud budete mít štěstí můžete se ubytovat v pokoji s koupelnou, kde se nachází vana.

Co mě zklamalo na tomto hotelu bylo, že se u postele nenacházely zásuvky.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Já měl stravování ve formě all inclusive. Na stravu se nedá špatného říct. Vše teplé čerstvé a pestrý výběr salátů a specialit místní kuchyně. Každý den je zde možnost ochutnání jednoho dezertu např. creme brulee nebo čokoládové fondue. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby po dobu 10:00-24:00.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení hotelu bylo zastaralé, služby sotva splňovala ubytování 5* jakožto vnitřní bazén, a la carte restaurace, lobby bar, Wifi pouze na recepci, na pokojích za příplatek 2 eura na den. Spa centrum zapáchala po odpadech. Personál bych ochotný pouze na recepci a restauraci. Zavazadla jsme si museli odnést sami.

Hotel měl pouze jeden malý výtah.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Pláž hned u hotelu Písečná pláž je přímo u hotelu, lehátka, slunečníky, plážové osušky a matrace jsou k dispozici zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu je pěkné když zahrneme pláž, pokud hledáte obchody kvůli suvenýrům, musíte si zajít minimálně 10 minut pěšky. Hotel se nachází u frekventované silnice, takže výstup z autobusu byl velmi hektický.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Tento hotel u mně obstál pouze v ohledu stravy a pláže. Rozhodně je této oblasti mnoho lepších hotelů s lepšími službami a hlavně lepší cenou

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání