Napsat recenzi

TOP hotel - fakt super - 4* si zaslouží

Recenze hotelu Monart City Hotel **** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2012
Přečteno: 1 383x
Recenze se líbila: 611 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Špičkové služby, hotel po přestavbě a rekonstrukci, super jídlo. Hotel vznikl spojením bývalých hotelů My Aytap 3* ( zde jsem byl již 4x za sebou ) a sousedního hotelu Gold 3*. Hotel My Aytap byl znám skvělou kuchyní a patřil k nejoblíbenějším v Alanyi. Nyní po rekonstrukci ho hodnotím jistě na 4+* !!!

Ubytování  průměrně (4,4/5)

pokoje ve 3 budovách po rekonstrukci, čisté, úklid perfektní, trezor zdarma na pokoji, minibar zdarma, donáška jídla na pokoj za poplatek, ručníky měněny, TV,

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Špičková, denně grilované maso, ryby, výborné zákusky, čerstvé ovoce a zelenina, saláty, bohaté snídaně, jídlo 24 hodin denně, nově cukrárna se zákusky, kavárna s cca 7 druhy kávy, restaurace A la carte, noční bufet do 06.00

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

nyní 2 bazény, 1 tobogánek, dětský koutek, trampolína, kulečník, ping pong, animace jako vždy - turecký večer, personál super, pouze vznikla v 1.patře druhá jídelna ( z kapacitních důvodů ) a musí se do ní pěšky s jídlem po schodech, pokud nechcete čekat, až se uvolní stůl v přízemí. A pokud máte pokoj v této budově, je na chodbách asi jídlo cítit ale není to pravidlem.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

lehátka zdarma, plážový bar zdarma ( původní My Aytap i Gold je měly za popl. ), na pláži i pivo, studené sendviče, káva , limo samozřejmostí. Jen pláž se nezměnila, hotel by se mohl postarat o větší úklid nebo turisté by se mohli naučit po sobě uklízet !! Ale to je jen můj názor, já vajgly nosím do koše. Jsou tam nově odpadkové koše, ty v minulých letech chyběly.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Blízko do centra po promenádě 20 min. pěšky, naproti htl.půjčovna kol na kartu, 300 m posilovací stroje zdarma na cvičení, 300 m na křižovatce web kamera - zamávejte domů -)), do centra Oba na trhy cca 1,5 km, stejným směrem cca 300 m dětské prolejzačky, nejbližší obchody 100m, cca 800 m. směrem k horám OC Carrefour s butiky, vše dostupné i pěšky - celkově má ideální polohu

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

skvělý !!!!!!! příští rok do něj jedem zase, pozor - hotel bývá brzo vyprodán !!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jolana : díky za super recenzi :-) - 19. 11. 2012 7:44

Pročítám recenze a jsem hodně spokojená, taky jsme jezdili do My Aytapu několikrát a jednou do Goldu, když už ho koupili a vždy jsme byli hodně spokojeni. Hotel byl vždy vyhlášen na super stravu,ale nyní si myslím,že to musí být fakt BOMBA :-)) byla jsem se v hotelu podívat , poseděla a popovídala s manažerem Leventem a musím říct, že to co dokázali...klobouk dolů...je to nádhera ! a můžu se začít těšit...letíme v září, už máme koupeno :-) je to jako ..vracet se domůůůůů :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání