Napsat recenzi

horel micador

Recenze hotelu Kleopatra Micador Hotel **** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 335x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

hotel pěkne zrekonstruovaný ale to je vše .....jídlo otřesné a služby také opravdu už nikdy do tohoto hotelu

Ubytování  průměrně (4,3/5)

docele dobré

Strava a stravování  průměrně (4/5)

uplná hruza

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

bakšiš bakšiš bakšiš

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

krasná plaž ale ma to nevyhodu na plaži ktera patří tomuto hotelu č.12 si nesmíte nosit vlastní piti jinak jste vykazani z plaže /pokud mate díte je mozno jednu vodu/

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

okolí je docela pekná mnoho obchudku a zabavy

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

tento hotel nikdy více

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

tonda: bohužel - 27. 9. 2013 9:14

mi jsme byli v tomto hotelu v termínu 10-21 .8.,navštěvovali jsme stejnou pláž ale se zákazem vlastního pití jsme se nesetkali a ani naši známí reagovat

robert: Re: bohužel - 27. 9. 2013 12:02

opravdu jsem nám to stalo ,ten co nabízel pití nam zakazal vlastní ,povolena byla jen voda reagovat

Barbara: asi jste byl v nejakem jinem hotelu nez ja.... - 12. 7. 2014 20:29

jestli vam nechutnalo jidlo , tak asi doma jite pouze chleba se sadlem ... no svickova tam opravdu nebyla reagovat

Martina: Nechápu!!! - 29. 9. 2014 22:36

Nechápu. Hotel byl překrásný, jídlo naprosto skvělé, personál velmi milý a ochotný, dýška nikdo nevymáhal, na pláži jsme měli pití normálně vyndané venku, chodili jsme i na jiné čísla pláže než na 12, nikde žádný problém. Nádherná dovolená. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání