Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Wasa Hotel *** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 906x
Recenze se líbila: 571 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • big bazar big bazar
  • vodotrysky v parku vodotrysky v parku
  • pirátská loď pirátská loď

Dovolená v tomto hotelu předčila naše očekávání.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel čistý,bez jakéhokoliv bakšiše jsme dostali pro 2 osoby apartmán. Denně uklizeno, denně výměna ručníků, vše fungovalo: fén v koupelně, klimatizace na dálkové ovládání. Pozor u vchodových dveří třeba zasunout kovový přívěsek od klíčů do tzv.zásuvky, aby funfovala elektřina,vč.klimatizace. Jakmile se vytáhne, odpojí se el. proud. Ale české ručičky mého manžela vymyslely,že oddělal klíč od přívěšku a šla nám klimatizace pořád, protože jsme tam přívěšek mohli nechat neomezenou dobu zasunutý.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Dostatek jídla i pití, velké množství ovoce a zeleniny, snad jediný menší nedostatek vždy jen jeden druh masa na obědy i večeře. Ale naučili jsme se jíst více zeleniny a jenom nám to prospělo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Výborné, není co dodat.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

K hotelu patří pláž č. 2, poplatek 4,5 eur. Na kraji vchodu do moře jsou nebezpečně klouzající kamenné plotny, nepomohou ani boty do vody, spousta lidí se zranila, uklouzla, ukopla palec.Nevhodné i pro děti! Hrůza!! Tyto kameny jsou v podstatě po celé Kleopatřině pláži několik km dlouhé, ale o tom samozřejmě cestovky nikde nenapíší. Doporučujeme využívat pláž č. 1.Směrem ke skále. I když zde zaplatíte 6 eur za set 2 lehátka a slunečník, vyplatí se to, protože jedině v tomto místě je vchod do vody bez problémů. Je zde hrubší písek a brzy hloubka. Voda čistá, krásně teplá (v září byla 29 st). dobré na šnorchlování, spousta rybiček. Podél pláže jsou umístěné venkovní posilovací stroje na cvičení, takže super. Sprchy se sladkou vodou. Hotel nemá zdarma bar na pláži, i když si zaplatíte Ai.Takze musíte nějak vydržet nebo se chodit napít k baru u bazénu u hotelu nebo si něco koupit. To bylo dost nevýhodné, ale dalo se to vydržet..

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel leží v klidné části,přitom všude je blízko, žádný hluk z ulice, ani ze silnice - super poloha. Je umístěn kousek od pláže, tak 5 minut různými trasami a 15 minut do atraktivního přístavu. Z hnotelu vidíte krásně nasvícenou dominantu hradu, všude je spousta parků s večer osvícenými vodotrysky, nádhera. A nekonečné množství obchodů a restaurací. A pozor! Obchodníci milí a usměvaví, neotravují, stačí říci, že nic nechcete a už vám nic nevnucují. Velký rozdíl oproti Egyptu,Tunisku atd. Doporučujeme plavbu pirátskou lodí kolem hradu, pěkný zážitek, návštěvu hradu a delfinária. Vše pěkné, dobře organizované. A určitě si zajděte do turecké koupele hamam, super zážitek, několik jich je v okolí hotelu. Základ stojí 20 euro, několik druhů sauny, vířivka, pealing celého těla, masáž pěnou a nakonec masáž olejem, vč. obličeje a na závěr maska na obličede. Chodí se sem v plavkách, ručník, boty dostanete.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Výborná dovolená, nemělo to žádnou chybu. Doporučujeme kvůli krásným zážitkům a procházkám.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání