Napsat recenzi

Letos po druhé a ještě lepší

Recenze hotelu Monart City Hotel **** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 940x
Recenze se líbila: 505 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z balkonu Pohled z balkonu
  • Pohled na hotel z pláže Pohled na hotel z pláže
  • Pláž a plážový bar Pláž a plážový bar
  • Okolí hotelu Okolí hotelu
  • Hlavní třída Hlavní třída
  • Část Alanye Část Alanye
  • Pohled na hotel a pláž z hradu Pohled na hotel a pláž z hradu
  • Přístav Přístav
  • Zde jsou hezké procházky Zde jsou hezké procházky
  • Pohled na hotel Pohled na hotel
  • Hlavní budova hotelu Hlavní budova hotelu
  • Vstup do hotelu Vstup do hotelu

Letos jsme byli,po loňských zkušenostech v tomto hotelu po druhé a vyplatilo se to.Bylo to ještě lepší.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Co se ubytování týká ,bylo opět velmi dobré.Pokoj menší ,ale útulný . Menší balkon s výhledem na moře.Dvojlůžko a postel dobrá,skříň s dostatkem ramínek.WC a koupelna menší,ale pěkná a čistá.Televize starší,malá s ČT24 naprosto stačila,trezor zdarma,fén.Celkově vybavení naprosto v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Stravování v tomto hotelu je na vysoké úrovni.Přílohy v dostatečném počtu,hlavních jídel je asi 10 každý den,vždy něco nového.Různých salátu a dresinků vždy také minimálně 10 druhů.Zákusků v podstatě bezpočet,dost sladké a dobré.Ovoce asi 5-6 druhů.Snídaně vynikající,velký výběr čehokoliv.Veliký výběr nápojů od piva ,přes víno,nealkoholické nápoje,Fanta,Sprite ,Cola ,několik druhů vynikajících džusů a samozřejmě voda v jakémkoliv množství balená v 0,5 l lahvích.Dále je zde Snackbar kde se dá najíst.K dispozici je zde kromě běžných jídel možnost dát si třeba pizzu nebo kebab .Kavárna s asi 10 druhy kávy,cukrárna se zákusky,zmrzlinou(vynikající),loni byla jen hodinu denně,letos od 12 do 17a krájené ovoce opět v jakémkoliv množství.Všude aoutomaty na kávu,vždy fungující.Bar u bazénu nabízí alko i nealko ve velkém výběru a množství po celý den.Snack bar je otevřen i v noci do 6 ráno.Na pláži opět pivo,víno ,mnoho druhů nealkoholických nápojů,několik druhů kávy a čajů.Kjídlu zde nabízejí od 12 hodin 12 druhů rychlého občerstvení od hamburgerů,cheesburgrů,hotdogů až po jídla která ani neznám asi nějaké turecké.Všude je k dispozici balená voda .Vše co jsem zde popsal je k dispozici v jakémkoliv množství,takže se obsluha ani nepozastaví ,když si jdete pro něco třeba po páté nebo i víckrát.Vše je velice dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení je hezké,funkční i když není nové,úklid v naprostém pořádku,není co vytknout,personál ochotný,usměvavý.Animační programy jen hudba tanec,ale to nám nevadilo.Sport jen stolní tenis,odbíjená,kulečník,což nám taky nevadilo.Navíc v okolí hotelu je tolik možností zábavy a sportu ,že si každý určitě vybere.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž hezká,20m od hotelu,moře krásné.S čistotou je to těžké ,protože ačkoliv ji denně čistili,na konci dne tam po rekreantech zbylo tolik bordelu až to nebylo vůbec hezké.Letos byly parádní vlny ,což bylo dost zábavné.Šnorchlování je možné ,ale moc se toho nevidí,i když ryb je zde dost ,ale nejsou moc barevné jako v Egyptě.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Okolí hotelu krásné .Každý den večer jsme chodili na procházky po hlavní třídě ,které je moc pěkná a celé město je krásně nasvícené.Do centra je to procházkou asi 20 min.Všude jsou obchody a restaurace,kde se dá dost levně nakoupit.Grand bazar je nutné navštívit,jelikož je to fascinující.Letos jsem sepodíval i na místní hrad.Rozhodl jsem se jít pěšky a ikdyž v tom horku to nebylo zrovna jednoduché-nelituju.Stojí to za tu námahu.Krásné pohledy at koukáte kamkoliv.Zpátky doporučuju to vzít po stráni mimo trasu.Dostal jsem se do míst kam se normálně po silnici nedostanete a podíval jsem se i k místním lidem na dvorky ,takže jsem viděl jak žijou obyčejní lidé mimo turistické trasy.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Jen ten nejlepší!!! Super,hyper,mega a nevím jak víc bych to ohodnotil.Tento hotel ,toto město a tuto zemi rozhodně doporučuji.A na závěr ještě o delegátce CK .Eliška ,milá a usměvavá,plnila svou funkci dobře.Cestou do hotelu nám řekla základní informace. N a schůzce s ní zase informace o odletu a víc jsme nepotřebovali.Jsme samostatní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání