Napsat recenzi

Nedoporučuji!!!

Recenze hotelu Glaros Hotel *** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 151x
Recenze se líbila: 492 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nikdy více.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoje čisté, prostorné s balkonem.

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

Hrůza..snídaně bez výběru - vejce na tvrdo a dva druhy salámu- každý den. Oběd - pořád to amé dokola, zbytky od snídaně v salátech, u výdeje hlavního jídla obsluha, která Vám dá dva kousky, ovoce ihned rozebrané, nedoplněné. K Večeří opět zbytky z oběda. Svačina je opravdu tak pro 10 lidí, né pro celý hotel. K pití věčně něco neměli - pivo z petek, pokud bylo točené, byli opatrní vám ho dát. Z tvrdého alkoholu otečeté, je to pančák. Nealko pořád docházelo, led minimálně. K dispozici dva nápoje z prášku a voda z barelu, která byla točená z kohoutku. Absolutně nevhodné pro malé děti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Personál si klepal na kasičku o bakšiš, jinak nechtěli nic dát. Úklid dobrý. Majitel hotelu, který vlastní BMW ve větší ceně, než je cena hotelu stále sedí buď na terase hotelu, nebo u pláže a sleduje kdo co kdy a jak. Rusové se chovají jako čuňata, ale nic se jim neřekne, na nás se dívají jinak. V den odjezdu odstřižený náramek v 17:00 hod, pak už nic nedostanete. Z pokoje vás vykopnou ve 12, my odjížděli v 18:30 - kufry v hale na zemi. Chtěla jsem si doplatit pokoj do 18 hod, ale nebylo mi vyhověno. Jediná pochvala patří delegátce CK Pantour - když jsme potřebovali lékaře, vše zařídila - přijel řidič, odvezl nás k lékaři a zase přivezl zpět. U lékaře čisto - lékař rozuměl česky. Nic jsme neplatili, šlo to z cestovního připojištění.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Nádherné moře a čistá pláž, cca 200 m od hotelu. Jediný důvod do tohoto hotelu jet :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí spousta obchůdků - kdyby nebyli asi bychom umřeli, za dovolenou v tomto hotelu jsme za 8 dní utratili 100 euro za pití, které jsme si museli koupit, jelikož jsme sebou měli malé dítě.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Až na to krásné moře do hotelu Glaros nikdy více, hodně nás to zklamalo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání