Napsat recenzi

Hotel Diamore 3*..

Recenze hotelu Diamore Hotel *** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 35x
Recenze se líbila: 191 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Sprchu snad uklidili jen dvakrát..před naším příjezdem a 6 den pobytu Sprchu snad uklidili jen dvakrát..před naším příjezdem a 6 den pobytu
  • Nevím jak ostatní,my to měli na celý týden- žádné doplňování..ale i tak to bylo milé.. Nevím jak ostatní,my to měli na celý týden- žádné doplňování..ale i tak to bylo milé..
  • Za baksis Za baksis
  • Žebrající kočky na každém rohu.. Žebrající kočky na každém rohu..
  • Po "úklidu" Po "úklidu"
  • Bez spropitného.. Bez spropitného..
  • Několikrát za den..jednou malý únik nafty.. Několikrát za den..jednou malý únik nafty..
  • Pozor kam šlapete, z nohou to jde těžce,z osušky téměř vůbec..bylo nás tam víc "poštěstěných" Pozor kam šlapete, z nohou to jde těžce,z osušky téměř vůbec..bylo nás tam víc "poštěstěných"
  • Mix jak pro prase,z pultu na příděl..museli jste si říct,že chcete víc "masa"(nugetky-maso to nevidelo ani na obrázku) Mix jak pro prase,z pultu na příděl..museli jste si říct,že chcete víc "masa"(nugetky-maso to nevidelo ani na obrázku)
  • Došli jsme si do rybárny na rybu..jídla jak pro krále a cena za oba jak v Čechách pro jednoho..servis a chuť jídla-nezapomenutelné Došli jsme si do rybárny na rybu..jídla jak pro krále a cena za oba jak v Čechách pro jednoho..servis a chuť jídla-nezapomenutelné

Služby podle hvězd, jídla též..no..možná dražší hotel za tuto úroveň..ale za baksis se i na hlavu postaví..

Ubytování  průměrně (3/5)

Maly pokoj, stará televize,hezká koupelna, ale bez větráku..skříň se zrcadlem, prázdný minibar, klimatizace..bohužel jsme byli na boční straně u motorů,takže večer i přez zavřené dveře i okno hrozný rámus..pokud nejste extra unavení,nebo opití,tak prostě neusnete..co se týče úklidu,jen sporadicky..pokud jste jim nic nedali,jako že vytřely,srovnali ručníky a prehoz..za baksis udělali z prikryvek mušle a záchod byl cítit po dezinfekci..jeden den neuklizený,prý měli problém s uklízečkou..vynesla koš a vzala si baksis.. od té doby jsem jim do tip boxu nedala ani ň.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Jídlo jak všichni píší denno denně stejné..ze všech salátu byl jediný bez kopru..někdy byl kopr ve všech..jídlo bylo na příděl,vodu do kávy i vodu z barelů na čepování pitné vody doplňovali za barem vodou z kohoutku,takže poslední tři dny jsme měli střevní potíže..alkohol byl velký boj..pivo nebyl problém,víno druhý den s octovinkou jako bonus..rakije je vlastně Ouzo..no a vodka?vodka není..nebo teda je..ale jak pro koho..a jakmile tam jdete víc jak třikrát za den,tak vodka už "není"..pro vás.. největší problém s tím měl provozovatel..poznáte ho hned..sedí venku u bazénu a všechny sleduje..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Nejsme moc znalý jazyků,přítel říkal špatně číslo klíče a jeden z recepce se na plné kolo začal smát,po snad dvou minutách se uklidnil,dal klíč a pak řekl,že to přítel říká špatně..přítel to přešel,že má vlastně pravdu,ale takové chování se neodpouští..šli jsme pryč,ale mě to nedalo a česky jsem ho šla zpucovat..nezajímá mě,jestli mi rozuměl, pochopil,že jsem naštvaná a že to přehnal-pochopim rozdíl mezi arogancí a upřímným smíchem..jsem též škodolibá,ale tohle bylo opravdu přez čáru. Pak ještě dva dny čekal,jak to přítel řekne,aby ho popřípadě poučil a pak to už neřešil. Pak tam byl jiný,ten byl příjemný,vždy se zeptal jak se máte, jak jste si užili venku,popřál vám hezký den,měl zájem řešit jakýkoliv problém..byl sympaťák.. a klučina co sbíral špinavé nádobí..ten na nás zkoušel roztomilou češtinu. Bylo to milé, protože to vlastně byli jediný dva,kteří sami od sebe začali mluvit. Zbytek byl bez zájmu,bez úsměvu, hlavně už zmizíme..

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře průzračné-bohuzel..bylo vidět vše,co lidi "zapomněli" v moři..byli jsme na Kleopatřině pláži..byla čistší oproti té z druhé strany-nazev neznám..no..prvních pár metrů krásné vlny,ve vodě plno maličkých plastů bílé a modré barvy,občas i náplasti..když jste se dostali dál od pláže, moře klidnější, čistší..ale zase okolo vás plavali obaly od sušenek,vajgly od cigaret..pláž byla "písčitá"..spíš to byli takové jemné kamínky,ale bylo to moc fajn,boty do vody nejsou tak potřeba..my a spoustu jiných nevyužili..

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Prošli jsme každý den kus cesty,když jdete dál od turistických tras,potkáte obyčejné lidi,co po vás nepokrikuji..

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Jeli jsme kvůli moři,toho jsme se nestihli nabazit, ani výlety jsme nakonec nechtěli..pokud rádi utrácíte za zbytečnosti,tak si neberte moc peněz

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání