Napsat recenzi

Uz nikdy více!

Recenze hotelu De Manor Hotel (ex Blue Island) *** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 198x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Právě jsme dorazili z dovolené a horší hotel jsme nikdy neviděli!Jediné co odpovídalo, byla pláž před hotele, lehátka v ceně a dobrá poloha hotelu. (co se týče lehátek- bylo jich pouze 30 lehátek na cca 80 lidí v hotelu, naštěstí jsme si vždycky nějaké lehátko našli).Ostatní informace jsou lživé, nic už neodpovídalo nabídce zájezdu!

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje některé dobré (my jsme to ještě vyhráli-měli funkční klimatizaci, ledničku na pokoji, žádný hmyz a ještě výhled na moře. Ostatní měli pokoje do rušné silnice, bez lednice, nefunkčních žárovek, klimy apod... Jelikož jsme měli ještě jeden z nejlepších pokojů, proto dávam lepší ohodnocení.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Strava katastrofální.To, že se opakovalo jídlo,by se dalo ještě překousnout, ale to že už po půl hodině nebylo téměř žádné jídlo a personál dělal, že nic nevidí, tak to už bylo nehorázné. Pokud nečekáte už pů hodiny před začátkem podávání jídla, tak na vás už téměř nic nezbude (možná už jen tak zelenina). Jídlo bylo studené.Maso bylo pouze 2x za týden. Hodně kořeněná jídla (po těh jsme měli zažívací potíže). Nedoporučuji pro rodiny s dětmi k vzhledem už zmíněnému kořeněnému jídlu. Dětem museli rodiče kupovat jídlo v marketu. Ovoce velká bída. denně jablka a tvrdé švestky. Meloun byl pouze párkrát. Sladké žádné během celého pobytu. All inclusive spočívalo v tom, že byla pouze snídaně, oběd a večeře. Odpolední zákusky, které bývají ve *** hotelech zvykem tu neznají. Takže jsme si všichni museli kupovat sladkosti v marketu. Co se týče večeří a obědů,tak jelikož byly vždy studené, tak se obědy a večeře skládaly pouze z 1 přílohy!!Tím pádem počítejte s tím, že budete jíst 3 dny kolínka nebo jen špagety. Personál běžně dával do oběhu jídlo, co předtím hosté vrátili. Dále snídaně - nebylo vůbec mléko, první dny ani vejce, jogurty neznají a dokonce ani máslo!! Opět jsme si museli zakoupit máslo v marketu, abychom nejedli suchou veku. Pokud chcete jíst během pobytu máslo,sladkosti,hodně ovoce, zmrzlinu, ryby, maso, jogurty a hlavně si dát ke kávě mléko (nikoliv hnusnou sušenou smetanu), tak se hotelu vyhněte velkým obloukem! Pití podávají v plastových kelímkách. Bar - KATASTROFA! Pivo téměř nikdy nebylo, víno taky jen někdy, takže jsme víceméně pili jen vodu z barelu. Prostě all inclusive za všechny prachy! Pokud čekáte plný bar, budete zklamáni. Když dovezou pití, tak jen po pár flaškách, které jsou hned pryč. Záměrně na baru nic nemají, aby vás co nejvíce mohli oškubat a namastit si pěkně kapsu.Bylo velmi zajímavé, že vše bylo na baru, až po pul 11, kdy už jsme si museli vše platit za své. Takže nebylo nic vyjímečného, že si někteří chodili kupovat i pití do obchodu. Shrnutí- Stravování neodpovídá ani * hotelu!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel nemá bazén, žádné animační programy-to by se dalo ještě nějak překousnout ale personál hotelu- PŘÍŠERNÝ! Neví co je to hygiena, slušnost, obsluhují hosty ve špinavém oblečení (nikoliv v bílé košlili ale hnusném tričku),neochotní, nebyli nám schopni ani utřít talíře, občas se našlii špinavé příbory,dělali opět že nevidí, když jsme je požádali, aby nám přinesli příbor, že už na nás nezbyl, donesli nám ušmudlané příbory v ruce, nikoliv nato určené košince-vše přehrabují rukama-čistota a hygiena tu tam opravdu nečekejte. Kuchyň odporná, máme i fotky, všude špína, sem tam i šváb. Stalo se nám běžně že jsme našli chlup a vlas personálu v jídle. Mávli nad tím rukou, asi je to normální. Síťky při vaření asi holt nepoužívají. Personál drzý,otevírali si jídelnu třeba i s půl hodinovým zpožděním. Nic tam nefubguje jak má, po chodbách položené špinavé nádobí. Dále je zcela normální, že uvidíte na chodbách naskládané nefunkční ledničky, složené postele atd. Stručně a jasně- pokud budete mít štěstí, dostanete pokoj s funkční klimou, lednicí a výhledem na moře, ti co měli méně štěstí, tak holt byli např. bez lednice, což byl zásadní problém v tom, že si nemohli uchovávat jídlo v chladu, které si nakoupili v marketu (všichni si tam kupovali totiž jídlo-máslo apod.které v hotelu neznají, tím pádem si museli dát jídlo k těm, co ledničku na pokoji měli či na chvíli strčit do ledničky u baru). Výtah hotelu- horší jsme neviděli, bylo bežné, že třeba 1-2 dny nejel, denně musel chodit údržbář. Recepce hnusná, je běžné, že vidíte chrápat na sedačce před recepcí personál, či u baru na terase. Když jsme něco chtěli s personálem řešit či na něco upozornit, normálně se nám vysmívali. Pokud chcete vidět nejhorší personál,co existuje a zažít nejhorší dovolenou v životě, tak tento hotel určitě navštivte.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž pěkná, moře čisté a teplé. Jediné v čem hotel měl PLUS, bylo již zmíněné moře před hotelem a jeho lokalita v centru, jinak nic víc!!!!

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Jelikož je hotel v centru, je poblíž hned spoustu restaurací, obchodů se suvenýry. OKOLÍ a POLOHA hotelu je jediná POZITIVNÍ VĚC. Avšak ti kteří máte rádi klid, počítejte s tím, že min. do půlnoci hraje v okolních barech hudba a dřív neusnete.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Celkový dojem - bordel, odporný personál, delegát CK Fantasy Travel totálně neschopný, nic nechtěl řešit, byl domluvený s celým personálem. Celý náš zájezd chtěl změnu hotelu, tvrdil, že nikde nic není volné. Pak nabídl hotel cca 15km od centra a s jídlem na stejné úrovni. Zabili jsme s hledáním náhradního hotelu a věčnými hádkami, že nechce nic řwšit půlku dovolené. Pokud nechcete mít zkaženou dovolneou jako my, tak do tohoto hotelu nikdo nejezděte!!!!!A CK Fantasy Travel se už navždy vyhněte!!!Je to bývalá zkrachovalá CK!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání