Napsat recenzi

Hezký hotel s maličkosmi co nepotěší.

Recenze hotelu Zita Beach Resort **** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2023
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na hotel jsme se těšili a vybrali si ho jako jeden z nejoblíbenějších podle hodnoceni. V Tunisku jsme byli poprve a nemame s cim porovnat.

Nebudu psat o mori, slunci ani zemi. To clovek musi prijmout jake je. Co muzeme porovnat je hotel samotny s tim co v nem budete opravdu nesnaset.

Prilet z Lipska a s německou CK znamenal o 100% vyssi kvalitu prijeti nez ostatni. Sedime si v hale a vse nam bylo vyrizeno s uvitacím napojem v pohodli gauce. Jak jsme promluvili cesky, byl znat odstup.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Celkove je hotel silene neprehledny, ubytovani daleko a nekonecne hučeni i vypnute klimatizace.

Kolem druhe rano hotelovymi zahradami probiha stádo divokych psu, rozhodne si zavrete okno od terasy, jestli budete ubytovani v prizemi.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Po 4-tem dni uz jsem jedl jen zeleninu. Vesmes jite dokola.l to same all inclusive je v rijnu podvod! Je to plna penze s navozenim dojmu vse k dispozici. Dve hlavni jidla vecere a rozhozena do dvou serii hrncu. 3 vecery jsme prisli pozdeji a sedeli acekali u bazenu nez se uvolni misto.. K piti voda, vino obvykle dojde po hodine vecere, sklenive jeste driv. Miniaturni hrnicky a misto taliru k snidani davaji podsalky.. to me neskutecne doziralo. Jdete 5x pro jidlo a do front. Z toho se mi vybavuji leta ve skolni jidelne. Jo a nikde oznaceni co je co za jidlo. Kdyz jste alergicti na rybu a rizek muze obsahovat cokoli.. no proste to nemaji popsany.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Dejte dysko pokojske! Ta si to zaslouzi. Obsluha na plazi si rekne o prachy za madraci navic.. ale nenauci se ani anglicky.. za lehatka platite extra na recepci, obsluha na plazi otravena a dela jen to uplne nejmin co musi. Nejsem narocnej ani drzgresle, ale kdyz chce nekdo neco baksisnout, at za to da neco navic. Dobre slovo, usmev. Vse je daleko, tadeji jsem si si napustil vodu do flasky nez chodil pro mini kelimky 200m. A nevim proc furt ty barely prenasi nekam jinam, to bylo k zblazneni. Bar na plazi, k smichu. Pivo a 4 druhy slazenych napoju + kafe.. nic vic. Nejaky seznam co nabizi tam nenajdete. Abych ale rekl pozitivum, zabouchl jsem si pokoj a na recepci mi ochotne pomohli i s usmevem i kdyz byli v silenem presu zrovna.. proto recepcni a pokojska si zaslouzi ohvězdit navic.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Bezva, jen bordel, ale to neni nic s hotelem. Ze "Venca" jede okolo a dela ze to shrabuje a redlici ma nahore? Ze tam lezi mrtva obrovska zelva dva dny? Proc ji ukluzet, da se prekrocit.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Mesto nadhera, hezka cesta mimo hl. silnici. Lidi pratelsti, mili a prodejci oproti Egyptu spis pohodovi. Maji radost, kdyz k nim nakouknete.. Same znackove hadry :D

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Do Tunisu urcite radi pojedeme, ale sem fakt ne. Vse bych dovedl prejit, ale ze primo kolem meho pokoje, kde sedim na terase uzivam si toho dovolenkoveho huceni more a tepla vecera, lustim krizovku a nejednou z poza rohu vystsrtuje smecka agresivnich divokych psu... Jeste jsme nemeli venku treba deti. Hotel na bezpeci lidi kasle, ani se nenamahaji maskovat, ze se na to kasle. Vzhled hotelu neni vse, to nezamaskuje spatne vedeni.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání