Napsat recenzi

Ani se mi nechce o tom moc psát

Recenze hotelu Le Diana Beach Hotel *** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 362x
Recenze se líbila: 249 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Lidi pokud čtete negativní recenze na tento hotel a myslíte si, že to jsou jen kecy. Věřte, že nejsou. Dovolenou jsme si užili v rámci možností, ale žádná hitparáda to nebyla. Proto nechápu jak někdo může kladně hodnotit tento hotel. S mou partnerkou nejsme nijak nároční ale byli jsme velmi zklamaní.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Hotel na první pohled dobrý. Při vstupu do pokoje už měníte názor. Že hotel už něco pamatuje je patrné a nebylo by to nic tak špatného, ale pokoj bych přirovnal k turistické ubytovně o kterou se stará Pat a Mat. Kdo nezažil neuvěří. Netrávím dovolenou na pokoji ale přece jen se chce člověk cítit příjemně, když už tam přijde ale to opravdu moc nešlo.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Kapitola sama pro sebe. Špatná organizace odběru jídla. Fronty a fronty na cokoli. Chybějící příbory skleničky ubrousky. Jídlo pořád stejné, žádná velká změna. Maso? co to je? za celý pobyt jsem se dostal jednou k párkům. Ovoce? Jedině meloun. Zákusek? Mizérie, snad ve dvou případech jsem se dostal k nějakému malému dezertu. Takže když to shrnu za celý pobyt jsem byl na těstovinách, rýži a zelenině. Bary - pivo do malého kelímku, ředěné alkoholické nápoje, teplá voda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Pokojová služba fungovala prazvláštně a pro mě nepochopitelně. Proto to vypadalo tak nějak všelijak. Snad jednou za celo dobu jsem měl pocit uklizeného pokoje, jinak mi to připadalo jakoby na půl. Jeden den to, druhý den ono. Například výměny ručníků jsme se museli dožadovat. Ochota barmanů hodně slabá. Záleželo na koho člověk narazil. Jinak někteří čekali jen na nějaký bakšiš, pak se trochu snažili. Snad nejaktivnější byli animátoři ale i mezi nimi byli tací, co až drze vyžadovali nějaký ten drink či cigaretu.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž první dny našeho pobytu byla v dobrém stavu, uklizená a poměrně čistá.Pak se to ale zhoršilo. Co je ale největší problém jsou neskutečné hromady chaluh po obou bocích pláže. A nejen to všiml jsem si, že to už funguje jako skládka. Dost hodně to kazí dojem a taky to nevábně páchne. Jinak moře teplé a klidné.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

V okolí toho moc není a když tak trochu dál. Zarzis malé město cca 11km . Dostupnost taxíkem. Taxikář byl ochotný odvezl nás a přijel i pro nás na domluvenou hodinu.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Dovolenou jsme přežili a snažili se to brát s rezervou. Nechtěli jsme si ji nechat zkazit. V některých okamžicích to šlo opravdu těžko. Osobní názor je takový, že pár lidí by se mělo zamyslet jak to bude fungovat dál. A to jak v CK, tak i hotelový management. Sám bych prozatím žádnému blízkému a lidem ve svém okolí hotel nedoporučil.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 23
z 51 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

m: svatá pravda - 3. 8. 2018 22:12

Mohu potvrdit, více v mé recenzi,dnes návrat katastrofa reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání