Napsat recenzi

Nedoporučuji (26.7.2013 - 9.8.2013)

Recenze hotelu Yadis Morjane Tabarka Hotel *** (Tunisko - Tabarka - Tabarka)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 350x
Recenze se líbila: 440 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel nemá dostatek lehátek na pláži a u bazénu v poměru kolik ubytovává lidí - a k tomu si ještě pár českých buranů lehátka "rezervuje" na celý den tím, že si je omotají ručníkem a přitom lehátka využijí z celého dne na malou chvilku někdy vůbec! To samé platí o stravování - pro mnohé české burany "je to zadarmo" - a tak si nakládají hromady jídla, v kterých se pak porýpají a nechjí to na stole a odejdou, nalévají si pití do čtyř skleniček, atd.. pak nezbývá pro ostatní nádobí a nebo jídlo.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

zhruba odpovídá třem hvězdám v africe, kdo hledá evropský standard na který je zvyklý ať zůstane na z*** v evropě!

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jídlo je chutné! - Ale, mnoho českých buranů čeká na dovolené v africe řízek se salátem a čtyři piva - to tam nenajdou a to, že si naložili čtyři plné talíře jen umocní jejich vztek, že to nemůžou všechno sež..t když je to zadarmo a pak si všude stěžují, že je jídlo špatné. O tom, že chodí v páchnoucích plavkách do jídelny rovnou z pláže a nebo že jejich děti nekontrolovaně běhají a řvou v jídelně a šahají svýma nemytýma rukama přímo do jídel se rozepisovat nebudu, páč když si na to vzpomenu, tak je mi na zvracení. Už se nedivím proč jsou v těhle destinacích průjmy - většinou je to zaviněno českými p*** a jejich p*** nikoliv prostředím, no úroveň některých českých exotů vyráží dech i samotným Tunisanům - a to přitom maji sami návyky jak ze středověku. :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

myslím si že toto vystihne vše : "velmi levný zájezd = velmi levná zábava, pro nesložité lidi, ale protože turisty tvoří mnoho méně inteligentních lidí a je tam mnoho dětí - občas slyšíte potlesk, ještě před vystoupením místních animátorů, :-D dokonce se tomu někdo z nich směje :-D - o úrovni vychvalovaných animátorů se můžete přesvědčit na internetu je mnoho videí , kde předvádí své show :-D Animátoři mají nacvičených asi 10tanečků a dokola celou sezonu!!! pouštějí jedno CD dokola - každý den! A vše opakují do úplného zblbnutí. Nejvíce se tam baví náctileté nevzhledné dívenky, kterým se splnil sen - začal se o ně někdo zajímat :-D sice jenom na termín jejich dovolené, ale to těm chuděrám dojde asi až několik měsíců po dovolené :-( ostatně je to vidět při odjezdech autobusů, že pláčou jako kdyby přišli o životní lásku :-D to považuji za pravý kabaret, který na závěr pobaví ;-)

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Představte si u nás průměrný smetiště a přeneste ho na jinak pěkné písečné pláže! V těhle zemí je to normální - mentalita Tunisanů je taková, že odpadkový koš je všude na zemi a podle toho to tam také vypadá - v písku na pláži najdete úplně všechno, dokonce i sklo a úlomky cihel a třísky z palet. Doporučuji opatrnou chůzi pokud možno v botech!!! Pokud si vezmete šnorchl, jsou před hotelem ve vodě pěkné skály, kde můžete vidět krásné ryby, korály, plechovky od piv, sklenice, mušle, hadry, cihly atd... je to velká škoda. Dokonce když si budete chtít udělat krásnou fotku a najít místo, aby nebyly vidět odpadky - dá vám to pěknou práci!

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Typická arabská země tohoto regionu - jedno velké smetiště, ale pokud nejste přecitlivělý a respektujete jejich bordel-mentalitu tak Tabarka na vás dýchne typickou arabskou turisticky né moc profláklou atmosférou (teď tím nemyslím všudypřítomný smrad, ale jejich kulturu)

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Pokud sečtu nedostatky v hotelu a "ynteligentní" českou klientelu, hledající nejlevnější zájezd placený z části houmkreditem a těšící se na to jak se zadarmo nadlábnou v AI musim hodnotit zájezd jako katastrofu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 20
z 26 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kis: Ubohé - 25. 8. 2016 19:24

Cestovateli tvou recenzi hodnotím jako ubohou. O českých dětech hovořit jako o nevzhledných, češi jsou burani apod. Ty se svým chováním do toho Tuniska hodíš a nejlíp uděláš, když tam odjedeš na věčné časy. Tady nikomu chybět nebudeš. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tabarka - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání