Napsat recenzi

červenec 2014

Recenze hotelu Royal Jinene Beach Resort & Spa **** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 519x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel dobrý, první reakce po otevření dveří do pokoje, co to je? bez balkonu, který nám ani nakonec nevadil, že nemáme, protože jsme jeli k moři a ne ležet na pokoji, nakonec jsem zjstila, že vzhled pokoje je prostě Tuniský styl. Denně výměna ručníků, bylo ustláno, luxování asi ano, ale nevypadalo to tak , toaletní papír vždy, žádná výrazná nečistota nebyla, Tunis není prostě takový na co jsme zvyklý z domova. Po pár dnech si člověk zvykne. Je to hotel střední kategorie. Klimoška fungovala v pořádku. Žádné závažnější nedostatky jsme neshledali.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Jak uvedeno výše, ubytován v pořádku a na požádání by nám i delegátka vyřídila jiný pokoj, jak bylo vidět u jiného klienta , kterému vadil hluk od silnice, která je kousek od hoteluPaní delegátka vstřícná, chodila každý druhý den na schůzky, poradila, pomohla, byla k dispozici na telefonu.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo v pohodě, velký výběr, akorát se jídlo dost opakovalo, výběr z brambor, rýže, těstovin, pro mě třeba málo druhů sýrů a uzenin, ale obešla jsem se bez toho. Výběr ze salátu i z ovoce byl dostačující, ráno sladká, slaná snídaně... Zákusky dobré, občas i zmrzka. Pití víno, pivo, nealko vždy rozlévané u všech jídel. U baru na recepci po celý den k dispozici káva, čaj, voda z barelu, na baru pivo a další nealko. Asi jen špatné, že nalévají jen do malých skleniček, takže když byl hotel plný tak se u obědů a večeřístála docela fronta a musí si člověk chodit častěji. Fajn bylo , že po celou dobu pobytu jsme měli přidělený stůl tak nedocházelo k tomu, že by nebylo místo apod. V odpoleních hodinách k dispozici u bazénu svačinka pizza, zákusky, obložené bagety, též u bazénu i na pláži bar s rozlévnými nápoji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál vstřícný, nesetkali jsme se s nikým neochotným. Animátoři - nechápu, že je baví pro děti dělat stále stejný program, ale i tak to bylo super. Animátoři milí a program každý večer, někdy jsme se při jejich scénkách skutečně nasmáli. :-)) U bazénu jsme nepobývali, ale byl tam i přes den nějaký program.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž čistá, moře - to je asi různé, medúzy jsme bohužel měli po celou dobu pobytu, někdy méně někdy více, někdy dopoledne vůbec a moře krásně čisté, pozvolný vtup takže vhodné pro děti. Lehátka i matrace na pláži i u bazénu zdarma. Plavčíci se starají, myslí, že i toto v pořádku. Jestli jsou medúzy nebo ne to nikdo z hotelu neovlivní. Viděla jsem tu v komentáři stížnost na medúzy, ale to není přeci věc hotelu, to bohužel nikdo neovlivní. Doporučení : žahnutí od medúzy ihned potřít mokrým pískem, nebo pomazat rajčetem, na baru u pláže vám ho ochotně dají a nebo klasický fenistil mastička. To zabralo mě prakticky hned.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu upravené, krásné keře, stromy apod. Mimo rezort děs běs, ale to je Tunis takový celkově takže to je asi skoro všude. Na to člověk musí být připraven. Do obchodu kousek na obě strany pěšky. Nebo lze jet taxikem za pár korun do Sousse, Mediny nebo na druhou stranu do přístavu kde je prý moc pěkná fontána, kterou jsme neměli bohužel možnost vidět, to mě tedy mrzí.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

celkový dojem myslím, že v pohodě, je to tří hvězdičkový hotel takže takový střed, hned vedle je ještě hotel royal Jinene ten je asi trochu luxusnější, tak pro náročnější klienty doporučuji i tam. Večer možnost rozlévaných nápojů až do půl noci, balená voda k dispozici na baru. Vše v ceně. Vodu jejich jsme nepili, ale zuby jsme si s ní čistili a nebylo nám nikomu nic, ani sedmileté dceři. Vodu jsme pili i rozlévanou z barelů. Upřímně mám pocit, že zažívací potíže mívají lidé často z ,,přežrání,, než z vody, když jsem viděla co tam někteří jedinci dokáží zkonzumovat, asi proto, že to mají v ceně :-DD. Hotel bych doporučila mladým lidem nebo rodinám s dětmi. Není to luxus, ale pro normálně stávenou dovolenou u moře je to dostačující. Dokonce jsme přemýšleli zda jet přímo do tohoto místa znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 43 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání