Napsat recenzi

Sťížnost

Recenze hotelu Riadh Palms Resort & Spa **** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 1 024x
Recenze se líbila: 261 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Měly jsme pech!!! Všichni jezdí do Tunisu, i na půl roku, my jsme si vyjely na týdenní dovolenou a zažily jsme tolik, až jsme nechtěli!!!vyjeli jsme si s mojí kamarádkou do Tunisu s cestovní kanceláří E*****, ve dnech 17.-24.6. 2018 do destinace Sousse do hotelu Riadh Palms. Tam jsme se zúčastnily dvoudenního výletu na Saharu. Když jsme se druhý den vrátily do hotelu, zjistily jsme, že nám každé ze zamčeného kufru někdo zcizil po 50 eurech. Navíc věci v kufru byly zpřeházené a mne zničili krajkové šaty, které skřípli do zipu a roztrhli. Obrátily jsme se obě na naši delegátku, která nám však řekla, že se to děje často a nehodlala s tím nic dělat. Oslovili jsme tedy patřičné zaměstnance hotelu, kteří slíbili, že se podívají na kameru. Trvalo jim to 3 dny, až do našeho odjezdu! Nic nevyřešili!! Také bylo zajímavé, že uklízečka, která nám pravidelně uklízela pokoj od tohoto incidentu záhadně zmizela. Zůstali jsme po zbytek dovolené úplně bez peněz a to ještě na nás chtěla recepční zaplatit telefonát z hotelu, když jsme volaly naši delegátku a chtěli poradit. Slečna delegátka se však ke všemu nakonec stavěla neochotně a laxně.

Zbytek dovolené jsme měli zkažený, osobní věci jsme nosily stále u sebe ve strachu, že přijdeme i o pasy, mobily atd. Že jsme nepoužily hotelový trezor bylo proto, že nám delegátka na začátku pobytu řekla, že stačí, když budeme věci zamykat do kufrů. Nehledě na to, že denní poplatek za trezor nebyl také zanedbatelný. V každém takovém slušném hotelu bývá užívání trezoru zdarma. A klient doufá, že společnost jako je ta vaše spolupracuje se slušnými hotely.

Pokud je krádež tedy standardní záležitost a zvyk v tamních krajinách, měla by vaše společnost předem varovat své klienty i na stránkách vašich katalogů a posílat s klienty zkušené lidi, kteří jsou jim něco platní, když se něco stane.

Proto žádáme náhradu ukradených peněz v dané výši. A budeme se snažit na tak nepovedenou dovolenou brzy zapomenout.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoje spíše průměrné......i když by třeba vypadaly lépe, kdyby uklízečky lépe uklízeli.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Starší obouchaný nábytek....záchod hrůza! Chyběl mi sprchový kout, místo toho byla vana. Personál hotelu byl ochotný jen tehdy, když dostali spropitné.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Až na ukradené peníze, špatně uklizený pokoj, jinak hezké.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 43
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání