Napsat recenzi

Riadh Palms

Recenze hotelu Riadh Palms Resort & Spa **** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 257x
Recenze se líbila: 488 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • v přístavu v přístavu
  • mešita mešita
  • pohled z hotelu 9.patra pohled z hotelu 9.patra
  • pohled z hotelu 9.patra pohled z hotelu 9.patra
  • bazén v hotelovém komplexu bazén v hotelovém komplexu
  • protější hotel Marhaba protější hotel Marhaba
  • lze navštívit jízdu na velbloudech lze navštívit jízdu na velbloudech
  • starobylé město starobylé město
  • adrenalinový zážitek adrenalinový zážitek
  • vyžití s animačním týmem vyžití s animačním týmem
  • pirátské lodě,rovněž jedna částI  z programů pirátské lodě,rovněž jedna částI z programů
  • ochutnávka místního chleba ochutnávka místního chleba

NAŠE PRVNÍ DOVOLENÁ NA AFRICKÉM KONTINENTU,UBYTOVÁNÍ VCELKU SLUŠNÉ,AŽ NA TO,ŽE VYBAVENÍ POKOJŮ JE ZASTARALÉ,OBSLUHA PERSONÁLU DOBRÁ,JSOU ÚPLATNÍ I CO SE TÝKÝ PŘIDĚLOVÁNÍ POKOJŮ,ŠIROKÝ VÝBĚR JÍDLA,MOŘE BĚHEM NAŠEHO POBYTU ŠPINAVÉ,KOMPENZOVALI JSME TO BAZÉNEM,ŠIROKÁ ŠKÁLA PROGRAMŮ BĚHEM DNE.DOVOLENÁ SE VYDAŘILA,BYLI JSME SPOKOJENI.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

POKOJ JSME MĚLI VE 2. PATŘE S VÝHLEDEM NA MOŘE/PŘIPLÁCELI JSME SI UŽ PŘI VÝBĚRU DOVOLENÉ/,VYBAVEN JEDNODUŠE,ALE ÚČELNĚ,KOUPELNA S VANOU,FÉN,ZVLÁŠŤ WC,KLIMATIZACE BYLA V CENĚ,TREZOR ZA POPLATEN,COŽ SE OPRAVDU VYPLATÍ PRO ULOŽENÍ VŠECH DOKLADŮ A CENIN,LEDNIČKA BYLA ROVNĚŽ ZA POPLATEK.DENNĚ BYLY VYMĚŇOVÁNY RUČNÍKY,TEKUTÉ MÝDLO A TOALETNÍ PAPÍR NIKDY NECHYBĚLY.POKOJ BYL VŽDY ČISTĚ UKLIZEN.VÝTAH BYL PLNĚ VYTÍŽEN,TAKŽE DO 2.PATRA JSME RADĚJI CHODILI PĚŠKY.VEŠKERÝ ČAS JSME TRÁVILI MIMO HOTEL,TAKŽE PŘESTOŽE TO NEBYL ŽÁDNÝ LUXUS,STAČILO NÁM TO.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

CO SE TÝKÁ STRAVY NEMĚLI JSME VÝHRADY,SPOUSTA SALÁTŮ,MASO NA RŮZNÉ ZPŮSOBY,RYBY,VAJÍČKOVÉ OMELETY,ZÁKUSKY,ZMRZLINA,BYLA TU I STRAVA CEREÁLNÍ,OVOCE BYLO KAŽDÝ DEN JINAČÍ,ALE POUZE JEN TŘI DRUHY,PITÍ BYLO OD OBYČEJNÉ VODY,SODU AŽ PO PIVO.JEN VEŠKERÉ LIMONÁDY BYLY PŘESLAZENÉ,ALE DALY SEŘEDIT,TAK ŽÁDNÝ PROBLÉM,DÁLE VÍNA APOD.BĚHEM CELÉHO DNE JSME MĚLI K DISPIZICI VENKOVNÍ BAR S S RŮZNÝMI DRUHY LIMONÁD,PIVA,KÁVY,V POLEDNE SE DÁ JÍST I ZDE,VÝBĚR SICE NEBYL TAK VELKÝ,ALE POKUD JSTE CELÝ DEN U VODY,BOHATĚ TO STAČÍ,ABY SE NEMUSEL ČLOVĚK PŘEVLÉKAT DO ŠATŮ A JÍT POOBĚDVAT DO HOTELU,ODPOLEDNE TU DĚLALI PALAČINKY,A TZV.LANGOŠE NA SLADKO.PITNÁ VODA BYLA DOSTUPNÁ NA NĚKOLIKA MÍSTECH.STŘEVNÍ POTÍŽE JSME NEMĚLI,LEČ 5X DENNĚ MORAVSKÁ SLIVOVICE TO JISTILA.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

VYBAVENÍ POKOJE STANDARTNÍ,NIC MOC / HOTEL UŽ FUNGUJE 40 LET !!! / NA POKOJI BYLA KLIMATIZACE BEZ PŘÍPLATKU,TREZOR ZA POPLATEK,KTERÝ SE URČITĚ VYPLATÍ PRO ULOŽENÍ VŠECH DOKLADŮ A CENIN,POSKONČENÍ POBYTU VRACEJÍ ZPĚT ZÁLOHU,KOUPELNA S VANOU,FÉN,TELEVIZE,KTERÁ OVŠEM ŠLA ŠPATNĚ NALADIT.LEDNIČKA JE K MÁNÍ OPĚT ZA POPLATEK.DENNĚ BYLY VYMĚNĚNY RUČNÍKY,ČISTĚ UKLIZENO.PERSONÁL BYL OCHOTNÝ A VSTŘÍCNÝ,ALE I ÚPLATNÝ.MALOU POZORNOSTÍ NIKDY NEPOHRDL.PŘI PŘIDĚLOVÁNÍ POKOJŮ SE VYPLATÍ VLOŽIT DO PASU MALOU POZORNOST.PERSONÁL POHYBUJÍCÍ SE KOLEM BAZÉNU VÁS TAKÉ MILE OBSLOUŽÍ ZA ÚPLATU.NA TO VELKÉ MNOŽSTVÍ LIDÍ,KTEŘÍ CHODILI SE STRAVOVAT,TAK MUSÍM ŘÍCI,ŽE STOLY BYLY VŽDY ČISTĚ PROSTŘENY A ŠÉF OBSLUHUJÍCÍHO PERSONÁLU TO OSTRÝM ZRAKEM KONTROLOVAL.SPORTOVNÍ VYŽITÍ BYLO ŠIROKÉ... OD RANNÍ GYMNASTIKY,PŘES VODNÍ PÓLO,ŠIPKY,AEROBIK V BAZÉNU,RŮZNÉ HRY PRO DOSPĚLÉ ČI DĚTI V BAZÉNU NEBO MOMI NĚJ,VEČERNÍ PROGRAM V AMFITEÁTRU,HUDBA A TANEC,NO PROSTĚ ANIMAČNÍ TÝM NA JEDNIČKU !!! BRZY ZRÁNO SE OBSAZOVALA I LEHÁTKA U BAZÉNU,ALE ŽÁDNÝ PROBLÉM. JEHO ČISTOTA A PROSTŘEDÍ KOMPENZOVALY ŠPINAVÉ MOŘE.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

PŘED NAŠIM PŘÍJEZDEM PRÝ BYLA VELKÁ BOUŘKA,TUDÍŽ MOŘE BYLO PO CELOU DOBU NAŠEHO POBYTU ŠPINAVÉ A PLAVALO KOLEM NÁS NA CO SI VZPOMENETE,OD PET FLAŠÍ,VRŠKŮ,BOTY,RŮZNÉ ZBYTKY JÍDLA=RAJČATA ,SLUPKY Z MELOUNŮ,SPOUSTA ODUMÍRAJÍCÍ TRÁVY,ODĚVNÍ SVRŠKY,IGELITOVÉ SÁČKY,NO PROSTĚ HNUS.NA OKRAJI PÍSEČNÉ PLÁŽE BYLY SKVRNY OD ROPY.TO SAMÉ SE POVALOVALO I NA PLÁŽI,JELIKOŽ TEPLOTA MOŘE BYLA +28 ST.NEBYLA TU NOUZE O MEDŮZY,KTERÉ HODNĚ POTRÁPILY TURISTY . PLÁŽ BYLA VZDÁLENÁ ASI TAK 50M OD HOTELU,ČISTOTA PLÁŽE NÁS ODRADILA !!! LEHÁTKA SE BRZY RÁNO OBSAZOVALA.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

HNED VEDLE HOTELU SE NACHÁZEL OBCHOD S POTRAVINAMI,RŮZNÉ SHOPY SE SUVENÝRY A JINÝM SPOTŘEBNÍM ZBOŽÍM,JEN SE MUSÍ MÍT ČLOVĚK NA POZORU,POKUD OBCHODNÍK BYŤ JEN VIDÍ VÁŠ MALÝ ZÁJEM O NABÍZENÉ ZBOŽÍ,IHNED SE VÁM DVOŘÍ A NUTÍ VÁM NĚCO KE KOUPI,S TÍMTO JSOU OTRAVNÍ,ALE NA DRUHOU STRANU,POKUD NENAKUPUJETE V KAMENNÉM OBCHODĚ / KDE JSOU CENY PEVNÉ/,USMLOUVÁTE NA MINIMUM,JE TO JAKO NAŠE VIETNAMSKÉ TRŽNICE.NÁVŠTĚVA JEJICH NÁKUPNÍHO CENTRA TZV."MEDINY" JE JEN PRO OTRLÉ,ZVLÁŠTĚ TA ČÁST,KDE PRODÁVAJÍ OD RYB,KOŘENÍ,OVOCE,ZELENINU A PŘED ZRAKY ZABIJÍ SLEPICI,ČI JINÉ ZVÍŘECTVO=DĚSNÝ SMRAD.JINAK TRŽNICE S OBLEČENÍM,KDE SE DÁ LEVNĚ NAKOUPIT COKOLIV.MĚSTO JAKO TAKOVÉ HNUS A ŠPÍNA,PROSTĚ AFRIKA,PO PROZCE MĚSTEM JSME NARAZILI POUZE NA 2 ODPADKOVÉ KOŠE,JINAK VŠE SE POVALUJE PO ZEMI,PAPÍRY,SÁČKY,PET LAHVE,STARÉ HADRY,BOTY,PNEU,VŠE CO JIM ODPADNE OD RUKY!!!!

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

DOVOLENÁ SE VYDAŘILA,UBYTOVÁNÍ PRO MÉNĚ NÁROČNÉ,VŠECHNO OSTATNÍ BYLO SUPER .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 43
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání