Napsat recenzi

KRÁSNÁ DIVOLENA !!

Recenze hotelu Soviva Resort (ex Palmyra Aquapark Kantaoui) *** (Tunisko - Port El Kantaoui - Port El Kantaoui)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 287x
Recenze se líbila: 468 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

krásná dovolena v Tunisku , myslím ze to Cl jsem tu četl byla katastrofa nic tak hrozného jsem v tom hotelu nespatřil ! Více info dole .

Ubytování  průměrně (3/5)

Byly jsme ve 2. Patře . Pokoj byl hezky velký mely jsme 2 postele a 1 Polandu pro děti sice nám to moc nevyhovovalo ale bylo to v pohodě jedno dítě spalo Snama . Pokoj byl vzdy uklízeny ! Každy den nivě ručníky mila uklízečka která nas vzd zdravila . Plus pokoje bylo ze jsme mely výhled na bazén a trochu v dálce moře takže si myslím ubytováni na jedničku

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Co se stravy tyče je pravda ze tam jsou 2 restaurace jedna je pro místní a ta 2 pro nas Čechy myslím si ze je to taky dobře jelikož není problém jit do te větší restaurace ale tam je plno lidi a strašně fronty tak jsme vzdy chodili vzdy do naši restaurace která sice byla menší ale byla jen pro nas vyber byl sice ne nejak obrovsky ale úplně dostačoval dorty byly úplně nejlepší pití nám vzdy donesl barman takže vše OK navíc pozdní večeře byla pizza nesouhlasím s lidmi kteří říkají ze je fuj naprosto dobra pizza s velmi dobrým sýrem vzdy nám daly 2 kousky někdy 3 dokonce odpoledne nám dali 2 cele pizzi !

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Mily myslím si i přátelsky a ochotný umí trochu čeští takže super

Bazén byl úžasný !! Skluzavky atd vše skvěle vida měřila 140 Cm takže v poho lehátka skvělá vzdy kdyz jste se vzbudili trochu dříve tak jste mely místo nikdo vám nic nebral atd

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

Cesta k plazi není nějaká cesta růžovým sadem ale je to proste ulička , sice tam někdy občas někdy

Neco zamradne ale pak uz je smrad pryč plaz byla hezká ve prostřed vytékál nějaký odpad asi nebo co to bylo ale kdyz jste šly na plaz kde mate all inclusive a nevšimli jste si toho tak vám nic nesmrdelo atd jinak snack na plazi byla bageta a hranolky a pití , more bylo teple ! Celkem jako špinavé plavala tam tráva a chaluhy a nějaký ten bordel kdyz jdete do vody tam je tam Písek a světla voda a pak tam jsou trvá místa kde jsou jen chaluhy nic moc do toho šlapat ale my jsme byly jen tam kde byl Písek takže OK ale předposlední den ve vodě byly medúzy !! Jednu paní zahla meduza takže jsme potom do vody uz nesly a šly k hotelovému bazénu a také n plazi byly velbloudi a koně

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Super !! Vzdy byly nějake trhy potom větší obchůdkům takže bomba !! Někdy smlouvaji v některých obchodech mate i ceny takže supr

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Skvělá dovca !! Víc není potřeba

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 97 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Port El Kantaoui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání