Napsat recenzi

Prohlídka hotelu spojená s obědem

Recenze hotelu Seabel Alhambra Beach Golf & Spa Resort **** (Tunisko - Port El Kantaoui - Port El Kantaoui)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 162x
Recenze se líbila: 287 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Exteriér hotelu Exteriér hotelu
  • Venkovní jídelna Venkovní jídelna
  • Bazén s pool barem Bazén s pool barem
  • Výzdoba stolu u oběda Výzdoba stolu u oběda
  • Bazén hotelu Seabel Alhambra Beach Golf & Spa Bazén hotelu Seabel Alhambra Beach Golf & Spa
  • Oběd - venkovní jídelna Oběd - venkovní jídelna
  • Oběd - venkovní jídelna Oběd - venkovní jídelna
  • Oběd - venkovní jídelna Oběd - venkovní jídelna
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Prostory pro relaxaci na lehátkách Prostory pro relaxaci na lehátkách
  • Exteriér hotelu Exteriér hotelu
  • Vstup do hotelu Vstup do hotelu
  • Hotel Seabel Alhambra Beach Golf & Spa Hotel Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Jednoduše a účelně zařízený hotelový komplex s golfovým hřištěm přímo u hotelu, splňuje všechny požadavky evropskému standardu, včetně nabídky služeb all inclusive. Pro ochranu turistického ruchu, byla v Tunisku zavedena přísná bezpečnostní opatření a všechny hotely se nacházejí v dobře střežených turistických resortech. Každý z nich, disponuje vlastní ochrankou, proto se můžete v Tunisku cítit naprosto bezpečně.

Ubytování  průměrně (4/5)

Prohlídka hotelu bez ubytování.

Standardní, moderně a solidně vybavené pokoje se nacházejí ve dvoupatrových budovách v zahradě. Pokoje superior jsou prostornější a nacházejí se v hlavní třípatrové budově. Doporučení: Nezapomeňte si sebou na dovolenou vzít přípravky na ochranu proti komárům a hmyzu. Repelent i Raid do zásuvky určitě oceníte.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Prohlídka hotelu, byla spojená s obědem ve venkovní jídelně. Nabídka byla pestrá a jídlo velmi chutné, takže kuchyně v tomto hotelu má pravděpodobně slušnou úroveň. V rámci služeb all inclusive, se jídlo podává formou bufetu, po celý den, včetně nealko i alkoholických nápojů místní výroby zdarma. Doporučení: V Tunisku, můžete mít žaludeční potíže a průjem, způsobený rozdílnou střevní mikroflórou, než na kterou jsme zvyklí z Evropy. Proto pijte výhradně vodu balenou nebo ze zásobníků a vybavte se léky na střevní potíže. Osvědčený je Antinal, případně Endiaron.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

V hotelu jsme strávili po obědě několik hodin volna u bazénu, kde jsem mohli využít občerstvení v pool baru. Personál byl milý a přívětivý, včetně obsluhy u oběda. Z popisu hotelu vyčtete, že má 3 restaurace, 4 bary, dětské hřiště a animační programy. Mimo venkovního a dětského bazénu disponuje hotel i bazénem vnitřním. WiFi na recepci je zdarma.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pěkně udržovaná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky zdarma, osušky zapůjčí na vratnou kauci. Bar, sprchy a toalety v místě. Tunisko leží v subtropickém pásmu s vydatnými slunečními paprsky, proto si nezapomeňte přibalit ochranné prostředky na opalování s vyšším ochranným faktorem, min. 15.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu působí příjemně, všude je čisto, včetně pečlivě udržované okolní zeleni.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hotel Seabel Alhambra Beach Golf & Spa ****, splňuje všechny požadavky pro pohodovou dovolenou. Hotel mohu doporučit všem, kteří se rádi opalují, koupou a odpočívají na pláži či u bazénu. Předností je golfové hřiště v blízkosti.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Port El Kantaoui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání