Napsat recenzi

Za pár korun hodně srandy

Recenze hotelu Hotel Les Pyramides *** (Tunisko - Nabeul - Nabeul)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 139x
Recenze se líbila: 255 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Již jednou jsem vybraný hotel navštívila a věděla jsem tedy do čeho jdu, proto jsem se rozhodla se sem vrátit a užít si dovolenou nyní trochu více mimo hotel. A taky že jsem si to užila!

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoj je zařízený jak se na dvou* hotel dalo čekat, ale překvapili mě a mile - měla jsem pokoj sama pro sebe i s vanou! Není to standard a proto jsem byla ráda, když jsem krom balkonu mohla trávit čas i ve vaně a ne jen ve sprchovém koutě. Jinak pokoj je zařízený účelně, skříně jsou dost veliké, postele ze dřeva, ale vyměnili nové matrace, takže pohoda. Kosmetický stolek a zrcadlo bylo dobře umístěné a na chodbě v pokoji bylo i jedno velké zrcadlo, takže se člověk nemusel na sebe dívat jen v koupelně.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava jednoduchá a dost se opakovala, ale nebylo to vůbec nic špatného. Místní pokrmy byly postavené na rybách a zelenině, což jsem si opravdu vychutnávala. Bohužel personál již byl asi po sezoně znaven a tak jsem kolikrát musela jíst na docela podrobeném ubruse. Ale jestli chcete hlavně ochutnávat místní stravu a přehlédnete trochu pošpiněný ubrus tak to bude v pořádku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení - hotel je docela slušný, mají tam hřiště na tenis, na volejbal je jen síť natažená, ale pro to malé pinkání to stačí, jinak je v hotelu všude tráva, snaží se ji denně zavlažovat, ale africké slunce jí dává zabrat.

Služby v hotelu jsou dle mého názoru dostatečné, peníze jsem měnila na recepci, v restauraci se chovali mile, na baru o to víc, dostávala jsem i oříšky či čokoládu k drinkům od barmanů - personál je opravdu vstřícný.

Jinak jelikož se blížil konec sezony tak z původních 6 animátorů tam zůstali jen 3 a šéf a i ti se postupně vytráceli domů - aquagym ráno vůbec nebyl, odpolední volejbal jsem také málem vyhlížela marně a večerní show time měli jen jeden večer, ono nás už v hotelu mnoho lidí nebylo.

Já jako holka co se chtěla bavit a nemám nejmenší problémy si stoupnout před lidi jsem si minidisco zatančila se zbývajícíma dětma i sama, aquagym jsem vyhlásila také ráno po snídani a šéf animáků jen pustil hudbu. Takže jsem si vlastně dělala do chtěla, tím jsem zabavila nejen sebe a opravdu mi čas na dovolené utekl velmi rychle. Ono v září už moc animační programy čekat nemůžete, ale když se najde šílenec jako já, tak i zadarmo udělá show a ještě bude rád/a.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

U hotelu je pláž drsnější, v moři není extra jemný písek, jsou zde kameny, a občas by si zasloužila pláž lehce uklidit, ale malá rada pro ty kdo sem pojedou - jděte po pláži od hotelu jen 300 metrů na pravou stranu a narazíte na luxusní písek! Nejlepší je když si jen sednete na písek hned z rána (já většinou vycházela v 7:00) a necháte si oždibovat nohy rybičkami garra ruffa - je to zde zdarma, protože jsou jich tu mraky! Máte své malé soukromé spa a to bez poplatku! Navíc kolik mušlí a sépiových kostí lze nasbírat hned tak časně je až neuvěřitelné. Koho bude zajímat ranní běh po pláži, nebo i ve městě, klidně jděte, na pláži je málo lidí, snad jen rybáři a blázni vám podobní. Ve městě je také málo lidu, jen první personál uklízí okolí svých restaurací a barů.

A co se týče občerstvení na pláži - jen pát kroků od vašeho lehátka máte Beach bar, můžete jej využívat dle libosti stejně jako bary u bazénu ;-) Já měla all inclusive a chodila jsem si na drinky snad na všechny bary - ano, kde se objevíte očekávají "bakšiš" a ten stačí dát na konci pobytu, já sama jej dávala až v úplně posledním večeru a taky byli rádi, stačí jim většinou pár dinárů.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hotel je situovaný na pláži a do města jdete cca 10 minut, já chodila denně na kafe do nedaleké kavárny (café creme nazývají naše cappucino a stojí 1,7 dinárů - na naše cca 17 korun!!!) u vlakového nádraží, občas je na ulicích hodně špinavo a zápach, ale to je prostě Afrika. Dojdete do centra města a narazíte na bazar, pouliční stánky, kavárny, bary, všude samé kruhové objezdy a spousta krásné architektury - zvedněte občas i hlavu trochu výš ať vidíte jejich krásné kované balkony, či zdobení mešit.

Okolí hotelu bylo ale upravené, hotelová ochranka se sama zapřičiní o to, aby nebylo v okolí mnoho odpadků. I jsme naproti hotelu měli recyklační koše! Škoda, že jsem je využívala sama :-)))

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Já jsem od dovolené očekávala jen to, že ráno budu mimo hotel na pláži, dopoledne si užiju bazénu, po obědě se projdu městem a večer strávím na baru, abych mohla jít po zavíračce baru spát a ráno zase vstávat a projít se. Toto se mi na dovolené podařilo a proto jsem ráda, že jsem se sem vrátila. Hotel je fain jak pro rodiny s dětmi kvůli bazénu, tak i pro mladé lidi. Vyřádí se tady každý, zábavu najdete i na pláži.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Nabeul - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání