Napsat recenzi

ŠPÍNA SMRAD MASTNOTA BROUCI ŠVÁBY PLOŠTICE A KRADEŽE V POKOJICH TO JE HOTEL KHEOPS

Recenze hotelu Hotel Kheops **** (Tunisko - Nabeul - Nabeul)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 455x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

POKAVAĎ MATE RÁDI SVOJE ZDRAVÍ TAK TAM NEJEZDĚTE !!!!! PO PŘÍJEZDU DO HOTELU KHEOPS JSME VIDELI SKLENĚNÉ VSTUPNÍ DVEŘE KTERE BYLI TAK MASTNÉ A ŠPINAVE ŽE PŘEZ NE NEBYLO NIC VIDET . PO VSTUPU DO HOTELU NA RECEPCI V TOMTO STRAVU BYLI VŠECHNY ZRCADLA KTERE MELI NA SLOUPECH . TO ALE NEBYLO NIC PROTI TOMU CO JSME VIDELI NA POKOJI .

Ubytování  průměrně (1,8/5)

NA POKOJI BYLI ZAVESY OD KRVE A OD H****. MASTNE A SPINAVE SKLENENE DVERE PRI VSTUPU NA BALKON .PROSTERADLA NA POSLELY BYLI PROPALENE A NESKUTECNĚ ŠPINAVE , V KOUPELNE ŠPINAVA VANA A UMYVADLO ZAŽRANE ŠPINOU KOHOUTKY VE VENE A UMYVADLE ŠPINAVE AŽ SLIZKÉ OD ŠPÍNY ZRCADLO V KOUPELNĚ MASTNÉ ŠPINAVE .

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

PO PŘICHODU DO JIDELNY VÁS PŘÍVITAJÍ ŠPINAVÉ NA KTERÝCH JSOU ZASCHLÉ ZBYTKY JIDLA OMACKA ATD. NEPŘÍJEMNY PERSONAL A KYŽ NEBUDETE NA SNIDANI ,OBĚDĚ NEBO VEČEŘI VČAS NA OTEVIRACÍ DOBU TAK SE NENAJÍTE PROTOŽE SE JIDLO V JIDELNĚ NEDOPŇUJE JEDNODUŠE NA VAS NIC NEZBYDE. JIDLO NEDOCHUCENE . 1 SOLNIČKA NA CELOU JIDELNU TAKŽE BOJOVA HRA NAJDI SI SUL TAKŽE NABERETE SI JIDLO , POLOŽITE SI HO NA ŠPINAVY STUL A MUŽETE ZAČÍT OBCHÁZET VŠECHNY STOLYN A NAJIT SI SOLNICKU PO CHVILCE KDYŽ SI KONECNE SEDNETE A OSOLITE JIDLO TAK K VAM PRIJDE JINY ČLOVĚK KTERY TAKY HLEDA SUL PO CELE JIDELNE A SOLNICKU VA, VEZME. PEPŘ NEHLEDEJTE PROTOŽE TAM NENÍ BUDTE RADI ŽE TAM JE SUL.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

PERSONAM DRZI NEPŘIJEMNY KOUKAJI PO VAS JAKO BY VAS CHTELI ZABYT . PO STIŽNOSTECH ŠPINAVEHO POKOJE , ŠPINAVYCH ZAVESU A RUCNIKU A POVLECENI PRISLA UKLIZEČKA DO POKOJE ZATAHLA ŠPINAVÉ ZAVĚSY ZNOVU USTLALA SPINAVE A PROPALENE POVLEČENÍ A ODEŠLA JAKO ŽE UŽ JE UKLIZENO . DELGATKA BYLA DRZA NEOCHOTNA A ESTE NA NAS ŘVALA A VYDIRALA NAS JESTLI NEZAPLATIME DRUHY HOTEL A NEPODEPIŠEME ŽE SE STEHUJEME NA VLASTNÍ ŽADOST TAK NAS NEPŘESTĚHUJE !!!!! A KDYŽ JSME ŘEKLI ŽE CHCEME JED DOMU TAK NAM ŘEKLA ŽE CESTU SI HRADIME SAMI A 1 LETENKA STALA 50.000KC

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

ŠPINAVÉ, SAME LITAJICÍ ODPADKY KOLEM NAS !!!

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

HNUS NEJEZDIT TAM !!! MI TAM UŽ TEDA NIKDY VŽIVOTE NEPOJEDEM A SME ŠŤASTNÝ ŽE SME DOMA V CIVILIZACI !!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

os: Něco to vypovídá o tom, kdo to psal - 29. 8. 2016 15:00

Hujere! Co těch hrubek? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Nabeul - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání