Napsat recenzi

Hororová dovolená

Recenze hotelu Hotel Kheops **** (Tunisko - Nabeul - Nabeul)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 583x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Krasna vana. Krasna vana.
  • Krasne okoli hotelu. Krasne okoli hotelu.
  • Zrejme nejaka uklizeci mistnost. Zrejme nejaka uklizeci mistnost.
  • Cistota je pul zdravi. Cistota je pul zdravi.
  • Z okna pres tu spinu nebylo videt. Z okna pres tu spinu nebylo videt.
  • Tohle krásné nové mýdelko na nás při příjezdu čekalo v pokoji. Tohle krásné nové mýdelko na nás při příjezdu čekalo v pokoji.
  • Je libo plíseň na zrcadle? Je libo plíseň na zrcadle?
  • Koberce už z dálky voněly čistotou. Koberce už z dálky voněly čistotou.
  • Chodit na záchod bylo za trest. Chodit na záchod bylo za trest.

Pokud chcete zažít klidnou, čistou dovolenou, rozhodně nejezděte do hotelu Kheops.

Ubytování  průměrně (1,8/5)

Cesta z letiště byla příšerná, řidiče právě asi pustili z nějakého blázince. Po cestě telefonoval,psal sms, kouřil a šťoural se v nose. Dodržování rychlosti mu asi taky nic neříká. Na hotel jsme přijeli po 23 hodine,naštěstí nás hned ubytovali. Hotelová recepce vypadala v rámci možností docela pěkně (asi to nejčistší v hotelu). Při ubytování na pokoj jsme ale byli zděšeni. Údajně se pokoj uklízel každý den, ale ten náš vypadal, jako kdyby se neuklízel několik měsíců. Za celou dobu pobytu nebylo ani jednou vytřeno. Ručníky se sice měnily každý den,ale smrděly zatuchlinou a byly špinavé. Polštáře zažloutlé. Přípravek na mytí oken,vytírání a utírání prachu jim asi nic neříká. Koberce na chodbách samý flek, špína která tam byla od začátku našeho příjezdu, nezmizela do našeho odjezdu. Stlali každý den, jestli se to tak dá ovšem nazvat. V dobré víře jsem uklízečce dala pod polštář nějaký bakšiš, očekávala jsem, že se bude obtěžovat a aspoň vytře, nebo umyje vanu, záchod cokoliv, bakšiš zmizel, bordel zůstal. Po hotelu lezli švábi. Klimatizace fungovala jen první den. TV se SAT, kde vysílali 10 arabských,10 ruských a 1 americký program - vyloženě bylo na co koukat. Dálkové ovládání nefungovalo, možná za drobný poplatek. Od nábytku jsem očekávala kdy se vytrhá ze zdi.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

První tři dny nám stravování nevadilo, pak už to bylo jednotvárné, že jsem si dávala jenom zeleninové saláty a vajíčka. Navíc jídlo bylo bez chuti, nemastné neslané. Malý výběr všeho.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Pro mladé absolutně bez možností vyžití. Akorát jeden bazén se zakalenou vodou. Animátoři neskutečně otravní a drzí.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Pláž byla trochu dál od hotelu, o tom jsme věděli, nevadilo nám to. V rámci možností byla čistá. Přístup do moře kamenitý, takže si sebou vzít raději obuv do vody. Každý den otravovali různí prodejci, což bylo taky hodně nepříjemné.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Okolí hotelu vypadalo jako jedno velké smetiště.

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

Rozhodně vím, že do tohoto hotelu a do Tuniska už nikdy na dovolenou nepojedu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Nabeul - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání