Napsat recenzi

Prohlídka hotelu s ubytováním

Recenze hotelu Club Tropicana & Spa Hotel *** (Tunisko - Monastir - Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2017
Přečteno: 492x
Recenze se líbila: 353 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Stravování all inclusive podávané formou bufetu Stravování all inclusive podávané formou bufetu
  • Stravování all inclusive podávané formou bufetu Stravování all inclusive podávané formou bufetu
  • Výhled z balkonu pokoje ve 3. patře Výhled z balkonu pokoje ve 3. patře
  • Stravování all inclusive podávané formou bufetu Stravování all inclusive podávané formou bufetu
  • Stravování all inclusive podávané formou bufetu Stravování all inclusive podávané formou bufetu
  • Stravování all inclusive podávané formou bufetu Stravování all inclusive podávané formou bufetu
  • Venkovní bazén s posezením Venkovní bazén s posezením
  • Vstup do hotelu Vstup do hotelu
  • Pohled na hotel Tropicana Pohled na hotel Tropicana
  • Hotel Tropicana Hotel Tropicana
  • Pokoj hotelového typu Pokoj hotelového typu
  • Prostorná koupelna Prostorná koupelna
  • Prostorná koupelna s toaletou Prostorná koupelna s toaletou

Několikapatrový, solidně vybavený hotel Hotel Tropicana ***+, splňuje požadavky evropskému standardu, včetně nabídky služeb all inclusive. Pro ochranu turistického ruchu, byla v Tunisku zavedena přísná bezpečnostní opatření a všechny hotely se nacházejí v dobře střežených turistických resortech. Každý z nich, disponuje vlastní ochrankou, proto se v Tunisku můžete cítit bezpečně.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Jednu noc jsme přespali v dobře udržovaném, standardním pokoji hotelového typu, s prostornou koupelnou, bez ledničky, ve třetím patře. Pokoj s balkonem a výhledem na bazén i moře, byl vkusně, nově a moderně vybaven. Pokud mohu doporučit, vezměte si na dovolenou přípravky na ochranu proti komárům a hmyzu. Repelent a Raid do zásuvky určitě oceníte.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

V hotelu jsme večeřeli a snídali. Strava all inclusive se podává formou bufetu po celý den. Jídla byla velmi chutná a výběr dostačující. Ryby, hovězí a kuřecí maso, těstoviny, tradiční kus kus a pochopitelně dresinky, saláty, ovoce a sladké. Kuchyně je na dobré úrovni s jednoduše zařízenou a prostornou jídelnou. V rámci služeb all inclusive, jsou všechny nealko a alkoholické nápoje místní výroby zdarma. Doporučení: V Tunisku, můžete mít žaludeční potíže a průjem, způsobený rozdílnou střevní mikroflórou, než na kterou jsme zvyklí v Evropě. Proto pijte výhradně vodu balenou nebo ze zásobníků a vybavte se léky na střevní potíže. Osvědčený je Antinal, případně Endiaron.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Velmi pěkný, jednoduše a účelně vybavený hotel s milým a přívětivým personálem. Bazén dětský a venkovní pro dospělé se stolky a slunečníky.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Dobře udržovaná písčitá pláž v blízkosti hotelu, s pozvolným vstupem do čistého moře. Na pláži, mimo lehátek, slunečníků a osušek zdarma, je bar, sprchy i toalety. Tunisko leží v subtropickém pásmu s vydatnými slunečními paprsky, proto si nezapomeňte přibalit ochranné prostředky na opalování s vyšším ochranným faktorem, min. 15 a více.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Okolí hotelu je velmi hezké a čisté s pečlivě udržovanou zelení.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Hotelový komplex Tropicana ***+, není tak rozlehlý, ale může konkurovat více hvězdičkovým hotelům, kterým se vyrovná, takže ho mohu doporučit všem, co se rádi opalují, koupou a odpočívají na pláži či u bazénu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání