Napsat recenzi

Gastronomický zážitek

Recenze hotelu Regency Hotel & Spa **** (Tunisko - Monastir - Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 199x
Recenze se líbila: 307 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 1
Komentáře: 0

Galerie videí

Vzhledem k tomu, že se jednalo o první dovolenou v této lokalitě, byl jsem vcelku spokojen, ale příště již asi budu volit civilizovanější zemi. Jako zkušenost ovšem k nezaplacení a především si cením místní gastronomie a nabídky jídel.

Fotografie zde: https://goo.gl/photos/54xexd651AnshnAh8

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Za menší úplatek 15$ jsme mimo sezónu (konec července) dostali nejlepší možný pokoj s výhledem na bazén a moře. Daly se najít drobné mouchy jako křivě namontované prkénko na toaletě, špína mezi spárami kachliček, nebo nefunkční trezor, který nám ovšem byl po reklamaci našim delegátem okamžitě opraven.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava byla asi to nejlepší na celé dovolené. Jednalo se spíše o gastro dovolenou, kdy nám bylo nabízeno velice kvalitní jídlo všech možných druhů. Především jsme si oblíbili zákusky a pokrmy z ryb, které byly dokonale vychucené.

Problém byl s nabídkou nápojů, které byly podávány v extrémně malém množství. Pivo do třetinky, víno s množstvím ledu a pár kapek. Rychlost obsluhy byla tristní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Jako všude v arabských zemích i zde platilo pravidlo, že za malý bakšiš člověk dostane mnohem lepší služby. Proto jsme pravidelně naší obsluze u oběda a večeře dávali 1DN (9.6,- Kč), za který se o nás vzorně staral, nosil víno a nešetřil úsměvem. Horší už to bylo v hotelovém baru a u bazénu, kde byli ze začátku skoupí na úsměv a s rychlostí obsluhy si taktéž příliš nelámali hlavu. Jakmile se ale mezi místními rozkřiklo, že rádi obdarujeme obsluhu menším obnosem, celkový přístup se zásadně změnil. :)

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Pláž je malá a vypadá menší než na prospektových fotografiích a po nějaké době na ní naleznete množství chaluh. V našem termínu se navíc v moři objevilo množství žahavých medúz - talířovek svítivých a hned první den pobytu jsem obdržel několik popálenin, které jsou i po více jak 10ti dnech stále opuchlé a bolestivé, že jsem nakonec musel vyhledat v ČR lékaře, který nasadil Xizal a kortikoidovou mast. Jizvy po puchýřích, které se objevily na postižených místech však asi zůstanou jako památka na vždy.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí je množství turistického vyžití, ať už jde o nedalekou pevnost Ribát, mauzoleum prvního prezidenta Habiby, nebo zajímavý rybí trh. Celkový dojem ovšem kazí množství odpadků a především pak dotěrných a drzých mladíků pokřikujících na cizince jako na exoty co přicestovali z vesmíru. Žena by asi sama nikde vyrazit nemohla, protože i po mém boku několikrát dostala nabídky sexu od místních výrostků i starších arabů. Pozor si dejte i na místní obchodníky, kteří jakmile Vás odchytí tak již nepustí a je potřeba se na toto připravit. Po pár dnech se v tom ale začnete orientovat a už Vám to nebude činit větší obtíže. Standardně platí, že oficiální cenu lze usmlouvat cca. na třetinu až čtvrtinu z původní ceny.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Vzhledem k tomu, že se jednalo o první dovolenou v této lokalitě, byl jsem vcelku spokojen, ale příště již asi budu volit civilizovanější zemi. Jako zkušenost ovšem k nezaplacení a především si cením místní gastronomie a nabídky jídel.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání