Napsat recenzi

prostě nádhera :-)

Recenze hotelu Delphin El Habib Hotel **** (Tunisko - Monastir - Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 281x
Recenze se líbila: 441 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme s partnerem v tomto hotelu s polskou cestovkou,jelikož bydlíme blízko polských hranic a jejich ceny se nedají s našimi srovnat.byli jsme opravdu moc spokojeni.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Ubytování bylo v úplné pohodě.První noc jsme dostali pokoj s výhledem do ulice(klidné,čisté obklopené krásnou zelení)Na naši žádost jsme dostali hned druhý den pokoj s výhledem na moře-krása :-)pokoj čistý,denně uklizen,denně měněny ručníky,klimatizace fungovala vše v pohodě

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

taky nelze nic vytknout.strava výborná,velký výběr úplně všeho na co si člověk jen vzpoměl,stále čerstvé a doplňované saláty,ovoce,zákusky,maso kuřecí,vepřové,skopové,hovězí,pizza,snad 10druhů příloh,bez front,nádobí,příbory stále k dispozici,džusy,káva čaj kakao v nabídce celý den-zdarmačíšníci velmi milí a ochotnívždy pomoci.první den jsme si sedli ke stolu kde se nám líbilo a ihned jsme dostali kartičku s číslem pokoje s tím že tento stůl už je jen pro nás po celou dobu pobytu.takto postupovali u všech hostů kteří to takto chtěli.jídelna klimatizovaná

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení hotelu výborné.obě vstupní haly klimatizované,pohodlné a krásné sedačky.Služby hotelu -na výbornou-nelze nic vytknout.Číšníci v ALL INN barech milí,usměvaví,ochotní.Personál celkově na jedničku :-)Animace celý den,funguje i mini klub pro děti,animátoři skvělí a milí ,starali se o hosty vzorně a přitom nebyli vlezlí nebo otravní

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž naproti hotelu,pouze přes ne moc rušnou ulici,dvě menší pláže,vyhrazené pro hosty hotelu,docela čisté,hřiště na volejbal,moře nádherně čisté,teplé i když občas chaluhy ale pravidelně uklízeny.Lehátka a slunečníky zdarma.Jen nám tam chyběl nějaký plážový bar s pitím a vodní atrakce

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Každý do cestuje do arabské země si musí uvědomit kam jede.Je třeba vzít na zřetel jinou kulturu.A to naprosto ve všem!hygienické,bezpečnostní a společenské zvyklosti opravdu NELZE srovnávat s eEvropou!!! :-)Okolí hotelu čisté,udržované,0.5km centrum města,ulice samozřejmě odpovídají arabskému světu,čili odpadky všude i ten zápach byl nepříjemný ale když si uvědomíte kde jste srovnáte si to v sobě a jen budete přijímat užijete si krásné procházky městem,mediny,Je zde plno trhů s krásnými věcmi a pokud obchodníka s ůsměvem odmítnete a odejdete nikdo vás obtěžovat nebude. A smlovat! opravdu se nestydět smlouvat,je to arabský rituál a pokud na něj nepřistoupíte raději si koupi rozmyslete.Arabové mají vás opravdu něchtějí odrat za každou cenu,prostě je baví smlouvání a nelze je za to soudit.můžete se dostat na opravdu krásné ceny a jěště vám hezky poděkují.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Celkový dojem je velmi dobrý,určitě bych doporučila známým.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání