Napsat recenzi

Prostě skvělá dovolená

Recenze hotelu Nour Palace Resort & Thalasso ***** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 270x
Recenze se líbila: 523 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 5
  • Hotelu dominuje velký bazén Hotelu dominuje velký bazén
  • Noční pohled Noční pohled
  • Pokoj s výhledem na moře Pokoj s výhledem na moře
  • Skvělí animátoři v čele s malým - velkým Salemem Skvělí animátoři v čele s malým - velkým Salemem

Pokusím se popsat naši dovolenou v Tunisku městě Mahdia, hotel Nour Palace. Program all inklusive.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel luxusní. Sice jsme po příjezdu dostali pokoj s výhledem na ulici, ale při okamžité reklamaci na recepci se nám omlouvali a dostali jsme veliký a krásný pokoj s balkónem a výhledem na moře. Vybavení hotelu je také luxusní. Prostorná restaurace, kde si bylo vždy kam sednout, restaurace s obsluhou, recepce s barem a posezením, kde skoro každý večer hrála živá hudba, venkovní bary, snack bar, vnitřní bazén s vířivkou, krámek se suvenýry atd.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava vynikající. Každý si vybere. Jídlo v restauraci 3x denně, mimo to ještě 2x denně svačiny venku ve snack baru. Fronty na jídlo nebyly moc velké. Pití všude dost, včetně alkoholických místních nápojů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

K personálu hotelu nemůžeme mít jedinou výtku. Všude je uklizeno a čisto. Každý den se uklízí chodby a pokoje. Každý se usmívá a zdraví. Jsou to velice milí lidé.

Zábava to je něco. Bylo tam asi 12 skvělých animátorů. Starali se o zábavu jako o život. Mnoho druhů sportu, aerobik, vodní sporty, tanec a večerní programy. Domluva s nimi dobrá, jedna češka, ostatní umí pár slov česky, jinak anglicky.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Poloha hotelu je velmi výhodná vzhledem k blízkosti pláže, která je přímo u hotelu. Pláž je písčitá s mušlemi, čistá, vždy ráno uklizená. Dokonce ostraha hotelu vykazuje různé prodejce a směnárníky.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Jak se odejde za brány hotelu, mám pro to jedno slovo - nepořádek a zase nepořádek.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem z naší dovolené byl skvělý. Kdybych měl najít nějaké negativum, tak snad jen špatně fungující wi-fi na recepci. Jinak to byla perfektní dovolená. Nechápu, jak se někomu nemůže v tomto hotelu líbit. My osobně jsme byli velice spokojení. Všem bych tento hotel doporučil

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 64 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Michaela: Nour Palace - 15. 7. 2013 14:26

,,prosím o info, zda je pravda, dle popisu CK, že jsou u bazénu a na pláži zdarma osušky,, nerada bych po příjezdu byla překvapená :),,děkuji za odpověď´,,,M. reagovat

Ráďa rybář: Re: Nour Palace - 15. 7. 2013 19:54

Dobrý den. Ano osušky jsou zdarma, ale na vratnou kauci. Nevím kolik, měli jsme své vlastní. Jestli ještě mohu doporučit, vstávali jsme kvůli místu u bazénu kolem půl šesté. Jinak v hotelu vše odpovídalo, co bylo napsáno v katalogu. S pozdravem Radek reagovat

Iveta Francová: Re: Re: Nour Palace - 10. 9. 2014 10:39

Dobrý den, měla bych jen skromný dotaz, jaké jste měli číslo pokoje a patro? Letos jsme také byli v tomto hotelu a dovolená se nám moc líbila, měli jsme boční výhled na moře. Rádi bychom se příští rok do tohoto hotelu opět podívali. Děkuji za odpověď Iveta Francová reagovat

Ema Kubinová: Nour Palace 2012 - 21. 4. 2014 10:04

Dobrý den, sháním ochotného člověka, který byl v roce 2012 v Nour Palace. Mohl byste se mi, prosím, ozvat na mail ema.kubinova@gmail.com , chtěla bych se jen na něco zeptat . Děkuji moc. reagovat

Radek Zelený: Re: Nour Palace 2012 - 10. 9. 2014 11:21

Dobrý den. Můžete se mi ozvat na mail radek.postrach.vod@seznam.cz reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání