Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Nour Palace Resort & Thalasso ***** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 478x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Super dovolená po všech stránkách, nevím jak to někdo může zkritizovat. Samozřejmě jako největší buraní se tam chovají Češi a Slováci a proto si myslím, že na hotel vznikne záporná recenze.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování jako všude jinde v těchto arabských zemích. Odpovídá tomu co píše cestovní kancelář. Všude bylo naprosto čisto, pokojské fungovaly na výbornou.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava byla pestrá, každý den se snažili o něco jiného a hlavně se příblížit evropské kuchyni. Níže jsem četla jak někdo píše, že jídla bylo málo, není to vůbec pravda, do konce snídaně, oběda i večeře byly plné stoly. To mohl napsat zas jen nenažranej Čech, keterej si jídlo futroval s sebou do pytlíku, aby náhodou neměl hlad, přitom jídla bylo dost celý den.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Jediné co bych vytkla, že nemají fungující trezory na pokojích, ale na recepci si za 2 TND na den můžete trezor pronajmout. Personál byl, asi tak jako v každé arabské zemi, navíc v době mé dovolené měli ramadan,ale fungovali dobře ;-)

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře nádherně průzračné a pláž čistá s bílým písečkem. Bohužel je pravda co se tady píše, že je nedostatek lehátek. Jenže musím bohužel napsat, že je to opět a pouze jenom česká specialita vstávat ráno v 5 zabrat co nejvíce lehátek na pláži a u bazénu a potom celý den sedět u baru či v jídelně a prát do sebe co nejvíc se vejde. Ale nějaké lehátko se vždy našlo ;-)

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Jste prostě v Africe ne v Monte Carlu, odpadky jsou všude i tady v Čechách akorát tam trošku víc, ale není to nic strašného. V okolí jsou krámky kde se dobře nakupuje a do Mahdie je to 6km.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem je na jedničku klidně bych se tam vrátila, nic mi tam celý týden nechybělo a dovolená splnila moje očekávání. Všem bych to vřele doporučila. Lidé, kteří cestují do takových zemí jako je Tunisko, Egypt, Maroko, Turecko tak budou určitě spokojení a ví předem co očekávat a ostatní jsou jenom rejpalové, kteří si vždycky nějakou kritiku najdou ;-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 64 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání