Napsat recenzi

SUPER DOVOLENÁ, KDO CHCE HLEDAT MOUCHY-NAJDE :-)

Recenze hotelu Club Thapsus & Beach Resort **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 554x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Na úvod bych chtěla říct, že při příjezdu ačkoliv máte nárok dle smlouvy na ubytování i čerpání zaplacených služeb až po 14hod. byli jsme všichni ubytováni hned při příjezdu v ranních hodinách cca 8,30 hod. Nikoho nedali do suterénu, ale všichni jsme dostali pokoje ve druhém patře a náramky nám dali také hned!!! Takže jsme již čerpali snídani a vše ostatní...

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Odpovídající tří hvězdičkám, byla jsem sama se synem, pokoj prostorný, NÁDHERNÝ výhled na moře, nábytek starší. Denně uklizeno (vyměněné ručníky, doplněný toaletní papír, ustláno, povlečeno cca 3krát za týden) vytkla bych jen vytírání, myslím, že za celou dobu vytřeno nebylo.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jedním slovem VYNIKAJÍCÍ!!!! Ani jednou jsem nemusela solit ani pepřit!!! Jídlo chutné, výborné, maso se rozpadalo na jazyku!!!! Všechny druhy masa. Je pravda, že výběr nebyl tak pestrý co se hlavních jídel týče, ale bylo nás tam teď na konci října cca 100 lidí, kapacita hotelu je cca pro 3500 lidí. Snídaně klasika, vajíčka na tvrdo, na měkko, dvakrát do týdne vám i umíchali. Sýry, salám(ten růžový co mají v této zemi), croisanty, lupínky, jogurty, spousta zeleniny, marmelády, máslo, ten jejich med.... káva, čaj, mléko, kakao, džusy dva druhy, voda, dvakrát do týdne párečky, dvakrát do týdne langoš.... Obědy večeře vesměs podobné. Cca pět teplých jídel na výběr, snad vždy pečené kuře, nějaké pečené hranolky, brambory, těstoviny, špagety, kolínka, široké nudle, rýže na kari, rýže, omáčka s masem (výborným), občas karbanátky z hovězího, pečená zelenina(tu umí výborně), byla tam vždy nějaká tuniská specialita ( také vynikající). K obědu i večeři víno, tři druhy, pivo.... Vše opravdu velmi chutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Je to individuální, někdo se na vás usmívá, někdo je zamračený, unavený, jiný vtipkuje, je to jako všude jinde, ale když jste milý vy, jsou milý i oni.

Pro ty kdo váhají jestli polopenzi či all inclussive, možná trochu pomohu. **** uvádí, že pro hosty s polopenzí jsou za poplatek lehátka i slunečníky u bazénu i na pláži, není to tak, hosti kteří měli polopenzi také neplatili (nevím jestli to bylo malou obsazeností, ale opravdu po nich nikdo nic za celou dobu nechtěl) Asi 500m od hotelu je nákupní centrum kde koupíte 1,5l vody za 9,-Kč My měli all a úplně by nám ta polopenze stačila.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

. Pláž je úžasná, to moře je tak průzračné a teploučké a jak krásně šumí, když sedíte na balkoně :-) Tobogány nejedou celý den, je tam plavčík, který je pouští až v 16 hod. a to jen když jsou tam lidi, takže jsem mu občas musela říct a nebyl problém.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V Tunisku jsem byla po páté, takže vím, co od okolí mimo hotely čekat.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Hotel můžu doporučit všem věkovým kategoriím, je tam nádherně a i přes pár nedostatků se určitě ráda vrátím. Samozřejmě můj názor je ovlivněný i dobou pobytu, o letních prázdninách bych volila určitě menší komplex.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 64
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání