Napsat recenzi

Hotel Club Thapsus

Recenze hotelu Club Thapsus & Beach Resort **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 683x
Recenze se líbila: 469 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po úvodním šoku, docela pohodová dovolená.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

V cestovní kanceláři Exim, jsme si připlatili pokoje s výhledem na moře. I když jsme měli tento příplatek, tak po příjezdu na hotel (po důkladném prostudování předchozích recenzí), jsme do pasu pro jistotu vložili ještě přesvědčovací eurobankovku. Recepční bez mrknutí oka, profesionálním nenápadným pohybem tuto bankovku uschoval a předal nám klíče od pokoje se slovy, že právě skončil ramadán a on nic jiného nemá a že nám to zítra vymění. Šok, šok, šok...Zatuchlá díra v suterénu, kde ze stropu kapala voda a z porušené izolace v kabelu od televize sršely jiskry. To nikomu nepřeji. Nepomůže křik ani přesvědčování...Naprostá beznaděj a noc hrůzy co bude následovat. Druhý den po důrazném zásahu delegáta a snad i slibu recepčního, výměna za odpovídající čistý pokoj s výhledem na moře. Od té doby spokojenost, úklid v pořádku, když najdete pár drobných, tak vám umyjí i okna a na postele nasypou kytky. Hotel má starší vybavení, které se ale snaží udržovat, takže až na suterén odpovídá asi těm hvězdičkám.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Se stravou jsme byli celkem spokojení. V hotelu jsme byli 14 dní, tak se strava opakovala, ale kdo chtěl tak si vybral. Plno zeleniny, výborných salátů a vynikající sladké pochutiny. Každý třetí den grilovaný tuňák - opravdová pochoutka. Je mi líto těch lidí, co si naberou neuvěřitelné hromady jídla a pak to nechají na stole. To byla specialita hlavně německých stolovníků, asi si dokazují jak jsou Top.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Pro nás celkem v pohodě. Jenom mě zarazilo, že Wi-Fi připojení je jenom za poplatek a to dost tučný. Asi by to mělo být v ceně hotelu. A ještě jeden negativní poznatek. Animační programy. Do 23.00 hod. neuvěřitelně hlasité animační programy. I po zavření všech oken naprostý řev, když chcete spát, není možnost. Až po skončení programu, ale to tam nesmí být parta polointeligentních českých mladíků, kteří si myslí, že půlnoční vyřvávání české hymny je něco co každého potěší. Nevím, kde je v té chvíli ochranka hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Škoda, že tato kolonka má jenom 5 hvězdiček. Jestli si chcete užít nádhernou bílou pláž omývanou nazelenalým, čistým a úžasně teplým mořem, tak je to právě tady. To že je na pláži sem tam kelímek nebo pet lahev, no jste v Africe, zkuste se projít na pláži v Itálii. Ale i tak se snaží hotelovou pláž uklízet, takže je to v pohodě. Jediný nedostatek je menší počet plážových lehátek. Přijdete později a máte smůlu. Ale to vše vynahrazuje ta úžasná pláž a moře.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Poslední hotel v řadě. Pak následuje jenom prázdná bílá pláž...Jinak 400 metrů od hotelu nový, plně vybavený supermarket s pevnými cenami (1,5 litrová balená voda 9 Kč), neuvěřitelně levná kůže...Krásné procházky po pláži. Nejbližší město je Mahdia cca 6 kilometrů, kam vás bez problémů za 50 Kč doveze místní taxík.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Jste v Arabské části Afriky. Všude kde vylezete z auta, autobusu vás obklopí hejno prodavačů všeho uvěřitelného i neuvěřitelného. Pokud se nedáte je to v pohodě, ale někdy to dost obtěžuje. Jinak doporučuji dvoudenní výlet na Saharu, protože až tam poznáte Afriku. To je opravdu nezapomenutelný zážitek. A ještě jedna rada pro muže. Jestli cestujete s hezkou ženou, která má blond vlasy, připravte se na opravdový maraton odhánění těch mlsných arabských týpků, kteří jsou někdy až nezdravě dotěrní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 64
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání