Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Caribbean World Mahdia Resort *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 453x
Recenze se líbila: 431 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S hotelem jsme byli velmi spokojeni. Jen cestovka nám celý pobyt zkazila.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Hotel už má něco za sebou, nečekejte zbrusu nové pokoje ani nově natřené budovy. O tom ale dovolená není, důležité je, že pokoje byly čisté a útulné. Hotel obsahuje několik bloků (A-E), kdy E je sice nejdál od moře, ale byl zde naprostý klid. Žádný hluk od animačních programů. Pokoje jsou prostorné, každý opatřený klimatizací, vysoušečem vlasů, terasou nebo balkonem. Nefungovala sprcha, avšak po upozornění na recepci, byla do dvou hodin opravena. Uklízelo se každý den.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Stravování dobré. Jsem vybíravá, ale nabídka byla dostatečná, abych našla něco dobrého. Každý den ryba na jiný způsob, masová směs, polévky, zelenina, čerstvé melouny, zákusky apod. Venku na grilu maso nebo zelenina a ráno na plotýnce omeleta nebo palačinky (vždy hrozná fronta). Jídlo vždy dobře ochucené ale nečekejte tak obrovský výběr jako v Egyptě nebo evropskou kuchyni, spíš místní speciality.

Pití se točilo do malých kelímků a většinou byly nápoje přeslazené. Podávali se místní nápoje jako Viva Cola nb Viva orange (jako naše Fanta), džusy, minerálka, voda, ledová tříšť, koktejly alkoholické i nealko, jeden večer udělali punč i sangrii, vodka, brandy, pivo, vína, různé milkshakes. Pití se podávalo v několika barech, kde vás obslouží personál (takže fronty). V baru naproti recepci se dostávala balená voda - 1 láhev 1,5 litru / den/ pokoj. Ale dali mi i normálně dvě, když sem řekla, že jedeme na výlet.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál jak pokojské, animátoři, recepční a obsluha byla milá, vstřícná a měli rádi Čechy. Animátorské programy (joga, spinning, gymnastika, minidisko, lekce arabštiny, stepíky, a mnoho dalšího) moc pěkné, nijak animátoři neobtěžovali a člověk se mohl kdykoliv zapojit.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je krásná, čistá, uklízí ji každé ráno. Pozvolný vstup do moře. Lehátka i slunečníků bylo dostatek. Možnost byla vodních sportů a anebo cvičení na pláži. Bílý jemný píseček. I u pláže byl bar.

Bazén byl jeden malý klidový v zadní části komplexu, úplně na konci byly skluzavky pro děti. Ale i dospělé tam pouštěli. Fungovali dvakrát denně na dvě hodiny. Hlavní bazén byl každý den večer luxován. Hloubka většinou 1,5 metru. Na kraji dětský bazének. Voda měla 27 stupňů.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

No hotel je předposlední v lokalitě a pak je poušť. To znamená daleko od centra, ale na hlavní ulici bylo pár obchodů. Hned naproti autobusová zastávka a nedaleko vlaková zastávka. Tak se dalo dojet do centra za pár minut a pár TDN.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Za nás krásný hotel včetně služeb za dobré peníze. Rozhodně nebylo co vytknout. My jsme byli spokojeni. Nespokojeni jsme byli pouze s CK, apeluji, dejte si pozor, na jaké letiště vás pošlou, jinak vás čeká nepříjemný 4 hodinový transfer z hlavního města. Pohlídejte si, aby jste letěli do Monastiru!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 89 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání