Napsat recenzi

Dovolená v Caribbean world

Recenze hotelu Caribbean World Mahdia Resort *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 824x
Recenze se líbila: 494 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Celkem dobrá dovolená za nízkou cenu

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Po příjezdu ve tři hodiny ráno jsme byli ubytováni v přízemí bloku C. Byli jsme tři...já, manžel a syn a dostali jsme v podstatě dvoupokojový apartmán, každý s vlastním balkonem, velice rozlehlý. Takže hned první den veliká spokojenost. A to bez jakéhokoliv bakšiše. Druhý den jsme ovšem zjistili, že celý blok je velice blízko hlavního bazénu kde až do cca půlnoci probíhají velice hlasité noční programy....spát se u toho nedalo ani náhodou, což jen těžko vysvětlíte malému dítěti. Takže jsme se druhý den stěhovali...za úplatek 15 euro do bloku E....pokoj byl podstatně menší, špinavější a všude to bylo daleko...ale v noci bylo ticho což bylo podstatné, protože do pokoje jsme stejně chodili jen přespat.

Úklid pokoje nic moc...neviděli jsme rozdíl v úklidu s bakšišem a bez takže jsme pak přestali dávat. Vždy byly vyměněné ručníky, povlečení, doplněn toaletní papír, ale třeba prach asi neutírají nikdy :).

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

První dna dny jsme byli jakž takž spokojení, po dvou dnech už jsem opravdu nevěděla co si vybrat. Snídaně byly dostačující....to stačí nějaká buchta, máslo sýr, zelenina, džemy pro malého. Obědy velice chudé...dva druhy masa, tři druhy příloh...ale spousta zeleninových salátů. Večeře byly o něco bohatší....navíc jedna specialita, která se měnila vždy po třech dnech (paella, těstoviny s mušlemi apod.). Velký výběr zákusků. Každopádně přežít se na tom dalo, ale pokud sem někdo jede s tím, že si pochutná a bude si užívat gastronomické zážitky bude zklamán. Dalším hrozným zážitkem je kultura stolování...fronty a tlačenice v jídelně, kde se lidi vrhají třeba na hranolky aby na ně vůbec zbylo...Syn si třeba vůbec nemohl nabírat jídlo sám...to by ho lidi asi ušlapali. Velký mínus je nevětraná a neklimatizovaná jídelna...už jen z toho smradu jídel mě kolikrát přešla chuť. Naštěstí se dá jíst na terase, vždy se dá po chvilce hledání najít volný stůl. Další obrovské mínus je za chybějící popisky u jídel..s tím jsem se opravdu ještě nesetkala. Je dost nepříjemné když si dáváte něco na talíř a netušíte jestli to bude sladké nebo slané s masem nebo bez....Párkrát jsem si dala na chleba místo marmelády hořčici nebo kečup...pak se nemůžou divit, že lidi nechávají tolik zbytků.

Co se týče pití dostačující nabídka, vše točené do kelímků, ale barů více takže fronty byly maximálně tří členné. Super neomezená nabídla balené pitné vody...v jídelně litrovka perlivé, na baru 1,5 litru neperlivé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vše za úplatek. Později už má člověk i strach se na něco zeptat aby za odpověď nemusel zaplatit. Suprová je výměna osušek....každý den za depozit 10 euro čisté osušky. Na pláži pán co chystá matrace na lehátka. Byli jsme v sezóně ale nikdy nebyl problém najít na pláži tři volná lehátka a slunečník. U bazénu to bylo horší, ale i tady se místo našlo. Animátory hodnotit nemůžu...této zábavy se nezúčastňujeme, takže pro nás spíš rušivé.

Využili jsme minigolf...no spíš tak na ukázku, dráhy špinavé a plné vody. Navíc všechny tyto aktivity končí v 18 hodin....což je podle mého chyba...když je odpoledne 35 ve stínu asi nikdo nemá chuť střílet z luku nebo hrát fotbal....to spíš tak po večeři bychom si něco zahráli.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž hned za hlavním bazénem. Je opravdu nádherná a myslím, že hodně vylepšuje celkový dojem z dovolené. Cca 30 metrů je mělká...ale rozhodně ne jako v Egyptě kde je voda jen po kotníky...tady byla tak nad kolena...pro děti vynikající. Mělčina je označena provazy...za provazy už je hloubka. Na pláži nabídka vodních sportů. Po pláži se procházejí prodavači...napřed otravní, ale časem si člověk zvykne. Mezi lehátka nesmí a když dlouho pokřikují tak je hotelová ochranka vyžene. Doporučuji koupit africké bubny....středně velký jsme usmlouvali na 1,5 eura :).

řasy ani chaluhy v moři nebyly (jen jednou takový malý ostrůvek na dně v moři), jednou připlavalo velké množství odpadků...ale do večera bylo moře zase čisté. Moře krásně teplé. Zadarmo je možné půjčit kajak.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V okolí hotelu se nachází jen pár obchůdků a další hotely. Je možné jet taxíkem do mediny v Mahdii, cca 10 minut cesta. Taky doporučuji výlet do El Jemu...cesta asi hodinu, ale zážitek nádherný.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Jsem ráda, že jsem poznala jiný kontinent. Na procestování by to určitě bylo hodně zajímavé, ale jako pobytovou dovolenou s dítětem u moře nedoporučuji. S evropskými zeměmi se opravdu nedá srovnávat. Do Tuniska jako turista s cestovkou už nikdy....časem možná na vlastní pěst...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 89 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jára Parkan: Tunisko pláže - 2. 8. 2015 23:35

Kdybyste se někdy na vlastní pěst opravdu vydala, tak doporučuju navštívit pět nejkrásnějších tuniských pláží: https://jaromirparkan.wordpress.com/ reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání