Napsat recenzi

Nikdy sem - skutečně si ušetříte nervy, vyberte si jinak !

Recenze hotelu Safa Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 391x
Recenze se líbila: 324 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vzhledem k tomu, že jsem na tento hotel podala reklamaci, vypíšu vše, co bylo její součástí:

Včera jsme se vrátily z dovolené a byť nejsem zvyklá si stěžovat a většinu věcí zkousnu, čeho je moc, toho je příliš.

Letos jsem přes Vaše zprostředkování odletěla do Tunisu a svým zážitkem Vás chci upozornit na hotel, který si myslím, že by Vaše společnost neměla vůbec zastupovat a který mě, i mojí sestřenici stál spíš týden života než by nám dal novou energii.

Svou dovolenou jsem trávila v hotelu Safa Hammamet Yasmine v Tunisu. Z popisků, které jste mi poslala, jsem i díky ceně čekala hotel pro nenáročnou klientelu, ale to, co se tam dělo, jsem nikdy v životě neviděla a to cestuji opravdu hodně.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoje - ano, sice menší, skromné, ale nerozumím tomu, proč v něm mimo nás musí bydlet i šváby. To se potom bojíte tvrdě usnout. Obzvlášť my ženy.

Výtah v celém hotelu je pouze jeden ! Na 3000 hostů.. Byla jsem se sestřenicí, 63 let - nemocné nohy, bydlely jsme ve 4.patře a vždy čekaly tak 15 minut.. Neskutečné.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Jídelna je sice dostatečně velká, co se týče sezení, ale jídlo je na příděl, tzn., že si vystojíte frontu a kuchař Vám "kydne" na talíř, co uzná za vhodné. Při přídavku zavrtí hlavou a věnuje se dalšímu hostu.

Zvažte sama, zda je tohle all inclusive.

Pití na baru - opět fronta, opět příděl, a to pouze dva decové kelímky na osobu. Pokud chcete víc - šup znovu do fronty. Toto pro mne také není all inclusive. Ve Vašich pokynech mám uvedeno neomezené množství. Toto množství je však omezené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

První věc je, že tento hotel objednávají z 90% Alžířané a Tunisané, my Evropané se prostě chováme jinak. Všude byl neskutečný nepořádek, rozházené velké plastové lahve, malé plastové kelímky, zbytky jídla okolo celého bazénu i v bazénu kusy rohlíků apod.

Nikoho jsem neviděla u bazénu vytírat, tzn. že jste se dost lepila chodidly, popř. chodila tak, aby jste neuklouzla, ale to nejen okolo bazénu, ale všude, kde chodili lidé.

Byť jsou v hotelu dva bazény, u bazénu nefunguje ani jeden záchod ! Bazén byl denně plný dětí, ale žádné jsem nikdy neviděla jít si odskočit do haly recepce, ze zadního bazénu je to i dost daleko.

Bazény jsem tedy z důvodu vlastního zdraví odmítla používat. Jednou jsem do něj vlezla se schladit, ale při plavání se na mě nalepil cizí chumáč vlasů. Bazén totiž není čistěn tak, jak je zvykem, ale ve dvanáct hodin - tedy uprostřed dne - jsem viděla zřízence, který do něj nalil kýbl Sava (či podobně "vonícího" prostředku) a tím bylo vyčištěno. Mimochodem – aniž by někoho upozornil. Jednou tam moje sestřenice zůstala a bazénem proplavala, než na ni zřízenec začal řvát.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

U moře jsou sice lehátka a slunečníky zdarma, nicméně - pokud tam přijdete již maximálně v časných 7:30, poté už tam žádné nejsou. Hotel má kapacitu cca 3000 osob a lehátek odhaduji tak 100. Musela jsem tedy vstávat okolo šesté hodiny, abych měla nejen lehátko, ale i slunečník. Lehátka byly vždy na velké hromadě, ze které jsem si je ke slunečníku musela odvléct. Byť tam byl zaměstnanec, jen pokrčil rameny a natáhl ruku.. fajn, takže jsem si vše zařídila.

O stavu lehátek nutno říct, že tak polovina byla rozlámaná, upadaná záda, takže nedalo opěrku regulovat, různě nalomená, takže jste musel dávat pozor, aby Vám nerozřízlo nohu apod. Opravdu šílené. Polovina na vyhození.

Dobré by bylo taky k hotelu uvést, že hned vedle hotelové pláže je pláž veřejná. Když se spojí veřejná pláž a běžné chování Arabských obyvatel, vypadá to tam jak po sedmnáctiletých lidech na bujarém festivalu metalové hudby. Bohužel i v moři. O víkendu v moři plavalo neuvěřitelné množství plastových sáčků, plastových lahví apod. Prostě toho, co potřebujete, když jdete na pláž a následně to chcete vyhodit. My do koše – oni do moře.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

To jediné v pohodě, ale všude bordel

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Otřesné, opravdu sem ne. A nebo za pár korun, my jsme daly 11,680 tis za týden, adekvátních je tak 8tis za letenku + pár korun v podstatě jako na kemp.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 90 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání