Napsat recenzi

Velká spokojenost, relax a pohoda

Recenze hotelu Club Lookéa Salammbo Hammamet **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 837x
Recenze se líbila: 595 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z jídelny pohled z jídelny
  • pláž pláž

Obrovská pláž, velký areál, šikovní animátoři, spousta jídla, skvělý personál. Bohužel moře špinavější. Pokoj průměrný, ale jeli jsme odpočívat a užívat si, takže jsme lehce některé nedostatky přehlédli. Co nás nejvíce překvapilo, že hotel byl poloprázdný, možná prý na to má vliv ramadan, který probíhal. Hotelu se to ale netýkalo, jídlo bylo stále :-). Velká výhoda v prázdné pláži, takže po pozdní snídani jsme leželi ve druhé řadě lehátek. U bazenu po celý den volná lehátka, u jídel se nikdo nepletl...

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje obyčejné, nedostatky jsem tam viděla, třeba menší prkýnko na wc, porouchaná baterie ve vaně, ale každý den pěkně uklizeno, na postelích se spalo moc dobře, prostorné skříně.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

V tomto bodě se budou recenze lišit, protože Ti co zažili lepší dovolené, budou zklamaní. Nás jelo pět, z toho tři poprvé all inclusive (tady ještě ultra), takže nadšení. Já porovnávám jen s Rhodosem a řekla bych, že podobné. Výběr se nám zdál dostatečný, i když jsme na všechna jídla chodili dost pozdě :-). Spousta zeleniny, i zapékané, super výběr zákusků. Z ovoce nektarinky, občas jablko, melouny každý den. Jejich těstovinové saláty málo slané. K jídlu nám nejvíce chutnalo jejich červené víno, vyzkoušeli jsme bílé i růžové. Krásná jídelna bez oken přímo u pláže.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Většina personálu zvlášť při jídle milá a vstřícná. My měli štěstí na číšníka Samiho, který lítal po place plný elánu, měli jsme s sebou dvě 16ti leté slečny, tak dostávaly k jídlu ibišek, stůl nazdobený labutěmi z ubrousků. Alkohol velmi slabý, což mi nevadilo. Pivo nám chutnalo. A stále voda - neperlivá v 0,5 l lahvi, nebo perlivá, asi 1l. Bar na pláži, takže voda stále při ruce. Sprchy na pláži. Naše delegátka Eva super, a na hotelu sportovní animátorka Petra K., moc milá, šikovná. Děti už máme přerostlé, tak dětskou animátorku neposoudím. K dispozici tenis. kurt, který jsme vyzkoušeli, také jsme využili některé večerní programy.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž velká, jemný písek, samozřejmě zbytky cigaret, to je ovšem o kuřácích. U každého slunečníku koš v podobě bílého džbánu. Ručníky jsme si půjčili za 10 euro kus, která nám na konci pobytu vrátili. Každý den jsme si je měnili za čisté u vtipálka Jamese. Moře a na břehu chaluhy :-(, přiznám se, že toho jsem se obávala. Asi dva dny bylo moře čisté, ale jinak některé dny bylo třeba překročit jedním či dvěma kroky pás chaluh plavajících u břehu a pak už docela čisto. Velké vlny, jak jsme říkali - moře houpací, ne plavací, ale vyřádili jsme se. Poslední dva dny se objevily medúzy, žahnutí jako od kopřivy, nic na těle nebylo vidět.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V blízkosti další dva hotely. My jeli taxíkem do Yasmine Hammamet (1 taxi za 5 dinárů, ale smlouvejte, pokaždé jiná cena). Tam doporučuji do Mediny, obchodní dům Joys, tam jsou pevné ceny. Hned naproti je bazar se spoustou obchůdků, vždycky jsme byli úplně vyšťavení ze smlouvání, ale chtěli jsme dovézt dárečky. Doporučuju začínat hodně nízko - např. nabídka 150 dinárů a já řekla 30, v podstatě jsme šli o 5-10 dinárů výš, někdy ne. Nejvíc na ně platí, když ukážete, že jiné peníze nemáte, vytáhla jsem 10 euro, i když chtěl 25 a odcházela..

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Byli jsme bezva parta a ještě tam našli přátele. Užívali jsme si každý okamžik. Když jsem zájezd s kamarádkou vybírala, četly jsme recenze a měla jsem pocit, že neodjedu. Chlětla jsem hezký pokoj, žádné chaluhy a medúzy..to nevyšlo, přesto jsme všechny dny byli u moře a koupali se :-), jídlo jsme si užívali v poklidu, povídání, což se nám doma nestane.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání