Napsat recenzi

Hotel Club Salammbo Hammamet & Aquapark

Recenze hotelu Club Lookéa Salammbo Hammamet **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 41 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

VELMI HEZKÁ DOVOLENÁ, klidně by jsme jeli znovu

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Rodina 2+2, pokoj v budově u aqvaparku, kde je klid, aqvapark se zavírá v 19:00, není slyšet ruch hotelu, disco atd, klidná část. Pokoj s velkou manželskou postelí a pevnou palandou, která nevrzala, byla plnohodnotná. V pokoji byla funkční klimatizace, stolek, tv, zrcadlo, velká skřín a koupelna s wc. fenem, vanou. Dále balkon - dvě židle a stolek. Uklizeno každý den, doplnění toalet. pap, ručníků bez problému.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Místní kuchyně nám velmi chutnala. Vždy jsme si vybrali, děti neměly též problém (7.let). Velký výběr příloh, masa, ryby, zelenina, dortíků, palačinky, místní speciality, pizza, špagety, těstoviny....Nepřetržitý provoz baru v restauraci, kde nalévali pivo, víno, limonády (fanta, cola, sprite) a voda 1,5l PET bez problému, na jakémkoliv baru.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Nemám jedinou výtku. Při příjezdu jsme dostali welcome drink, delegátka s námi zůstávala na hotelu, nedávala jsem žádný bakšiš do pasu a i tak jsme dostali velmi hezký pokoj na pěkném místě. Po areálu hotelu se všude možně pohybovali zaměstnanci ( zahradníci, servisáci, uklízečky, barmani) a každý dělal svou práci, hotel byl čistý, opravený, hezký. Sem tam jsme nechávali na pokoji pár dinárů a číšníkům jsme také sem tam něco nechali, následně to bylo znát. Hotel byl ke konci července poloprázdný, takže na pláži spoustu volných lehátek, u bazénu to bylo lehce kritické, ale vždy jsme lehátka a slunečník sehnali. Všichni zaměstnanci byli milí a ochotní, nemám žádnou připomínku. Na hotelu fungují animační programy, s českou animátorkou, večerní disco pro děti i dospělé. Aktivity u bazénu též. CrocoClub ( ***) pro děti také s českou animátorku, fungují dopoledne od 10:00-12:00 a odpoledne od 15:00-17:00 naše děti byly nadšení, club je velmi bavil .

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Dopoledne a během oběda moře klidné, čisté, krásné, sem tam medúza. Odpolední hodiny horší, rozvířené řasy a chaluhy, medúzy, vlny, nic moc (příroda). Na pláži jemný písek, pozvolný vstup, minimum mušlí. Obchodníci s velbloudy, koňmi, šátky atd, Zkoušejí prodávat každý den, ale když jsme jim řekli, že nemáme zájem, nechali nás. Chtějí si aspoň povídat, mají rádi děti. Na pláži je "sekuriťák", pokud viděl tlak, ihned zakročil. Možnost využití vodního skůtru, padáku atd.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel jsme opustili pouze 1x, taxíkem do samoobsluhy, aby se neřeklo :-) Okolí nic moc, nikde nic moc není. Ani jsme neměli potřebu opouštět hotel (na výlety bylo horko, děti by si je neužily). Do města Hammamet je to taxíkem asi 10minut, určitě bych jednou ráda viděla, tuto dovolenou nám to nevyšlo. Na jižní stranu je přístav Marine, cca 5.min. taxíkem, po pláži 30minut chůzí. Upravenější část, více obchodů, hotelů.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Za nás dospěláky a dvě 7.leté děti opravdu povedená dovolená, vše v pořádku, nemáme co vytknout.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání