Napsat recenzi

Průměrný hotel

Recenze hotelu Palm Beach Club **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 665x
Recenze se líbila: 469 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Hotel absolutně neodpovídá 4*. V Tunisu jsme byli po páté, takže máme s čím srovnávat. Hotel je zaměřen na arabskou klientelu. Necítili jsme se v tomto hotelu dobře. Velmi špatné jídlo, neochotný personál, kromě jednoho mladého barmana v barbecue baru. Špína. Nefungovaly služby prezentované CK Blue Style.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Měli jsme štěstí na celkem pěkný pokoj ve čtvrtém patře s výhledem na zahradu vedlejšího hotelu a bočním výhledem na moře. Nevadilo nám, že nemáme přímý výhled, protože jsme měli relativní klid. Uklid nedostatečný. Ložní povlečení nevyměněno ani jednou. Ručníky denně. Žádné hotelové mýdlo ani šampon. Voda do minibaru dodána pouze jednou za celý pobyt. Byli jsme nuceni kupovat si balenou. Podotýkám, že každý den jsme nechávali bakšiš na posteli a drobné jsme nechávali i číšníkům.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Nejhorší jaké jsme kde měli. Neustále stejné, pouze s malými obměnami. Velmi chudý výběr. Jsme zvyklí na kuskus, nebo různá arabská jídla, baklažány atd., ale tohle byly blafy, navíc pokud si člověk nepospíšil, vše bylo rozebrané něco se už nedoplňovalo, neupravovalo. Málo místa k sezení. Věčně nebyly skleničky a po arabech šílený bordel. Jedinou světlou výjimkou byla středa, kdy byl tzv. Tuniský večer a venku grilovali tuňáka. Po tom, co si člověk vystál půl hodinovou frontu, dostal kousek výborného čerstvého grilovaného masa.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

služby all inclusive: Pozdní snídaně spočívala ve dvou druzích sladkého pečiva a marmelády. Žádné barbecue nebylo. Pozdní oběd výběrem z jídelníčku - bohužel také nic světoborného. Navíc jsme měli smůlu, že byl zrovna nějaký svátek a hotel byl narvaný arabskou klientelou která platila keš, takže měla samozřejmě přednost. Odpolední koláč - dva druhy zákusků . Někdo psal o zmrzlině, ale tu jsme za celý pobyt neviděli. Pití pouze z postmixů, voda nebalená, jen z barelů. Naštěstí jsme z ní žádné problémy neměli. Na toaletách u bazénu nám proběhla pěkně vykrmená krysa. Animační programy probíhaly, miniklub také. Bohužel pouze ve Francouzštině. Ocenili jsme dva kajaky zdarma k zapůjčení na pláži.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž, moře i zahrada překrásná a udržovaná. Bohužel opět jen do té doby, než ji zaplnili místní obyvatelé. CK by měla lidem sdělit, že zahrada i pláž slouží jako veřejná a chodí sem volně lidé z okolí. Navíc jim člověk co se stará o pláž rezervoval ty nejlepší místa. Dopoledne klid, odpoledne přecpáno. Celé rodiny si zde dělali pikniky. Bazén tak přeplněný, že jsme ho ani nezkoušeli.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Na procházku nebylo kam jít, pouze nějaké obchůdky cca300m. Vyjeli jsme si dvakrát levným taxíkem do centra Hamametu do mediny a do Yasminu podívat se na přístav.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dvě hvězdičky pouze za docela pěkný pokoj a krásnou zahradu a moře. Snažili jsme se, aby nám negativa nezkazila odpočinkovou dovolenou a vše brali s nadhledem, ale už bychom do tohoto hotelu nikdy nejeli.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Marcela: Průměrný hotel - 3. 4. 2014 12:28

Ty, jo. Nikdy bych nevěřila, že tohle budu psát, ale s odstupem času se mi zdá i tenhle hotel docela pěkný, obvzlášť po té , co letos asi k moři vůbec nevycestujem. Proto si myslím, že hodnocení hotelu je fakt rellativní. I když jsem psala, že hotel je průměrný, letos bych ho brala všema deseti oproti cenám v českých kempech, nebo hotelích v aktrativních lokalitách. Tudíš chci tím říct, že co dát v Česku za průměrnou dovču, to můžu dát za relativní luxus v Tunisu, nebo Egyptě. reagovat

Evik: Prúměrný hotel - 1. 9. 2016 0:59

Jenže v našich hotelích si pochutnám a v Tunisku se pobliju, po..ru a ještě 3O dní po návratu beru ATB. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání